Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 18:51

Ακυρώνεται η γιορτή μίσους της Χρυσής Αυγής στην Καλαμάτα

φωτογραφία απο την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Βίτσι φωτογραφία απο την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Βίτσι

Την αποφαση απαγόρευσης πηρε ο γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Την απαγόρευση οποιασδήποτε εκδήλωσης στο πάρκο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας έως τις 30 Αυγούστου αποφάσισε ...

ο γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Πελοποννήσου Μανώλης Αγγελάκας. Συνέπεια της απόφασης αυτής είναι να απαγορευτεί η διεξαγωγή του φεστιβάλ της Χρυσής Αυγής στο συγκεκριμένο χώρο, που είχε προγραμματιστεί για τις 3 και 4 Αυγούστου.

Σημειώνεται πως η άδεια για το φεστιβάλ στο χώρο είχε δοθεί από την ίδια αρχή, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Δυτικής Πελοποννήσου και το λιμενικό ταμείο. Στον χώρο αυτό, ο δικτάτορας Μεταξάς είχε στείλει τις δυνάμεις καταστολής να φονεύσουν λιμενεργάτες απεργούς.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ανάκληση έγκρισης για εκδηλώσεις στο πάρκο του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας

Με απόφαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα ανακαλείται η έγκριση που είχε δοθεί, στις 20 Μαΐου 2013, στην «Ελληνική Νεολαία» του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή, για την πραγματοποίηση εκδήλωσης, από 2 έως και 5 Αυγούστου, στο χώρο του πάρκου του Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας.

Η ανάκληση της έγκρισης έγινε μετά από σειρά παρεμβάσεων του δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καλαμάτας και επαγγελματικών φορέων της περιοχής, για την απρόσκοπτη λειτουργία της πόλης, εν μέσω της τουριστικής περιόδου και τη μη διασάλευση της ηρεμίας και της τάξης από εκδηλώσεις πολιτικού – κομματικού χαρακτήρα, με αρνητικές συνέπειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή της Καλαμάτας.

Επιπρόσθετος λόγος για την ανάκληση είναι και η πραγματοποίηση έργων οδοποιίας, από το δήμο, στον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου του Λιμενικού Ταμείου.

Σημειώνεται ότι η απαγόρευση δεν περιλαμβάνει μόνο τη συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο συγκεκριμένο χώρο, έως και τις 30 Αυγούστου 2013.

πηγη:tvxs.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013 18:59