Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 12:41

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος

Συνελήφθη στις 8.30 το πρωί ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Νέα, Γιώργος Παπαχρήστος, στο ξενοδοχείο που διέμενε στα Γιάννενα.

 Ο κ. Παπαχρήστος συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας μετά από μήνυση που υπέβαλε το Σάββατο εναντίον του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμμένος μήνυσε το δημοσιογράφο στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης για συκοφάντηση δια του Τύπου. Η μήνυση αφορά άρθρο που υπογράφει ο κ. Παπαχρήστος στα "Νέα Σαββατοκύριακο".

Τι γράφει ο Γ. Παπαχρήστος στην εφημεριδα τα Νέα

Το κείμενο του κ. Παπαχρήστου αναφερόταν σε μια υπόθεση που όπως σημείωνει ανέσυρε από το... αρχείο. «Πρόκειται για κατάσταση ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ στην οποία το όνομα του αγαπημένου μας πρόεδρου βρίσκεται στην έβδομη θέση» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως το εν λόγω έγγραφο με το οποίο ζητείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το άνοιγμα λογαριασμών του «πρέδρου μας» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο δημοσιογράφος τον κ. Καμμένο, έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.

Αφού ο κ. Παπαχρήστος αναρωτιέται που βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει αναφέρει: «Που θέλω να καταλήξω (...); Οτι πρόκειται για εισαγγελική παραγγελία την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης! Σπεύδων να διευκρινίσω για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος «Π.Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Ελληνες». Ετσι είναι αυτά. Ολοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται σε μια στιγμή σύγκρουσης...».

Ο δημοσιογράγος αναμένεται να παραπεμφθεί εντός της ημέρας στο αυτόφωρο

 

Πηγή: http://www.skai.gr - iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 12:52