Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 11:23

Η Πρωτοβουλία για τη Κεντροαριστερά συμπλήρωσε ήδη 6 ημέρες

Η Πρωτοβουλία για τη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη συμπλήρωσε ήδη 6 ημέρες διαδικτυακής παρουσίας μέσω της πλατφόρμας συμμετοχής http://kentro.aristera.gr/start και της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/protovoulia50plus.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας τους βρήκαν σημαντική ανταπόκριση τόσο με την ηλεκτρονική συγκέντρωση υπογραφών όσο και με την κατάθεση προτάσεων στην κατεύθυνση ενός ουσιαστικού πολιτικού διαλόγου. Ενδεικτικά, μέχρι τις 20/10 υπέγραψαν ηλεκτρονικά την πρόσκληση περισσότεροι από 1500 πολίτες ενώ έχουν επισκεφθεί τον δικτυακό τόπο άνω των 5000 επισκεπτών.

Αξιοποιούμε όλες τις δυνατότητες του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα συμμετοχής http://kentro.aristera.gr/start παρέχει στους πολίτες τη δυνατότητα ουσιαστικής συμμετοχής στην Πρωτοβουλία με τρόπους όπως η συνυπογραφή της πρόσκλησης, η υποβολή της ηλεκτρονικής διεύθυνσης των ενδιαφερομένων για αποστολή ενημερώσεων σχετικά με τις επικείμενες δραστηριότητες, καθώς και η κατάθεση προτάσεων για συγκρότηση τοπικών και θεματικών επιτροπών πρωτοβουλίας.

H σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook https://www.facebook.com/protovoulia50plus στοχεύει στην ενημέρωση και στο διάλογο σχετικά με την Πρωτοβουλία και στην κινητοποίηση για συμμετοχή στη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2013 11:26