Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 17:41

Ο Μ. Παπαδόπουλος εγκαινίασε τον σταθμό της Αγ. Μαρίνας (μετρο)

Την έναρξη λειτουργίας του νέου Σταθμού του Μετρό των δυτικών προαστίων «Αγία Μαρίνα», πραγματοποίησε σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος,

με την ευκαιρία παράδοσης του σταθμού στο επιβατικό κοινό για εμπορική χρήση αύριο το πρωί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε: «Στην δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα, μια ακόμη παράμετρος προς την έξοδο από την κρίση είναι τέτοια γεγονότα όπως το σημερινό, που δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής των πολιτών, που δίνει τη δυνατότητα να πάμε ένα βήμα μπροστά, προς την ανάπτυξη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της «Αττικό Μετρό» και τους εργαζόμενους στην εταιρεία, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα επίσης το Πρόεδρο και τους εργαζόμενους της ΣΤΑΣΥ, διότι παρά την έλλειψη προσωπικού που υπάρχει, θα είναι αυτοί οι οποίοι θα δουλέψουν το νέο αυτό σταθμό. Και πιστεύω πως θα ανταποκριθούν απόλυτα στο έργο τους.

Θέλω να πω επίσης ότι για τη σημερινή Κυβέρνηση και τον Αντώνη Σαμαρά, ο στόχος ο οποίος είναι το συστατικό για την έξοδο της χώρας από την κρίση, είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ένα τέτοιο ουσιαστικό σημείο είναι τα σημερινά εγκαίνια και η αυριανή λειτουργία του σταθμού».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την λειτουργία των χώρων στάθμευσης αυτοκινήτων επιβατών στους σταθμούς, ο Υφυπουργός απάντησε: «Είναι γεγονός ότι και ο σημερινός σταθμός είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει. Γνωρίζετε καλά ότι η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Υποδομών, αλλά και ο ομιλών και ο Υπουργός κ. Χρυσοχοίδης, «ξεμπλοκάραμε» το θέμα αυτό και λειτούργησε με μικρή καθυστέρηση. Το θέμα της λειτουργίας των χώρων στάθμευσης στους σταθμούς του Μετρό είναι πάρα πολύ σημαντικό, είναι απαραίτητο. Και ο χώρος στάθμευσης στο νέο σταθμό της «Αγίας Μαρίνας, θα λειτουργήσει στις επόμενες εβδομάδες. Διότι οι χώροι στάθμευσης είναι αυτοί που παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στο διασυγκοινωνιακό έργο. Στόχος μας είναι το διασυγκυνωνιακό έργο, δηλ. η μεταφορά από το ένα σημείο στο άλλο, να βελτιώνει ακόμη περισσότερο και την κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και την μετακίνηση των πολιτών».

Εν συνεχεία, ο κ. Υφυπουργός επισκέφθηκε τον υπό κατασκευή σταθμό του Μετρό στην Αγία Βαρβάρα και τόνισε την αναγκαιότητα επίσπευσης των εργασιών ώστε ο σταθμός να τεθεί σύντομα σε λειτουργία.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 17:47