Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 09:04

48 ωρη απεργία στα Μαρκετ ''Αρβανιτίδης''

48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στα Σ/Μ "ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ" ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 και ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Α.Ε.Ε.Ε.»

 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 32, Τ.Κ. 54637 ΤΗΛ. 2310 268673

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://emporoupallilos.blogspot.gr

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 και ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Συναδέλφισσες- Συνάδελφοι

Η κατάσταση που αντιμετωπίζουμε στα καταστήματα είναι γνωστή και επώδυνη για όλους μας. Η διεύθυνση της επιχείρησης χρόνια τώρα δεν εφαρμόζει τους νόμους που προστατεύουν τα δικαιώματα των εργαζόμενων, αξιοποιεί κάθε νομοθετική ρύθμιση και νόμο για να εντείνει την επίθεση απέναντι μας, με ένα και μοναδικό στόχο: η επιχείρηση να κερδίζει και εμείς ολοένα να χάνουμε, να μην μπορούμε να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες των οικογενειών μας.

Τα προβλήματα οδήγησαν στην δημιουργία του σωματείου μας. Η ολοένα αυξανόμενη συμμετοχή συναδέλφων στις διεκδικήσεις του σωματείου, στις απεργίες, στις καταγγελίες, στην επίσχεση και οι συνεχείς παρεμβάσεις της διοίκησης του σωματείου σε αρμόδιους φορείς αλλά κυρίως η αταλάντευτη στάση μας να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας, δυσκολεύει την εργοδοσία στο να μας πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες.

Η εργοδοσία κλιμακώνει τη βαρβαρότητά της με κάθε μέσο. Στο νομό Πέλλας, όπου η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ΕΚΛΕΙΣΕ όλα τα μαγαζιά. Η ενέργεια της εργοδοσίας είναι ΑΝΤΑΠΕΡΓΙΑ (LOCK OUT) ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ και είναι το πιο βάρβαρο εργοδοτικό μέτρο.

Δεν λυγάμε στην τρομοκρατία τους. Έχουμε πείρα:

Είναι σίγουρο ότι θα μας χρωστούσε περισσότερα μηνιάτικα αν δεν αντιδρούσαμε.
Είναι αποδεδειγμένο ότι όσοι τον πίστεψαν χάσανε (ΓΑΛΙΚΑΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΕΣ)
Είναι γεγονός ότι προσπαθεί να μας διασπάσει με τις διατακτικές και ταυτόχρονα να μειώσει τον μισθό μας, να επιβάλει ατομική σύμβαση.
Είναι γεγονός ότι μας κοροϊδεύει με τους δήθεν αγοραστές και κερδίζει χρόνο και χρήματα αυτός και εμείς φτώχεια ανασφάλεια και εξαθλίωση.
Σε όποια σχέδια και αν μεθοδευμένα προχωρεί, ένας είναι ο δρόμος για μας :

με τη δράση μας μέσα από το σωματείο να απαιτήσουμε τα δεδουλευμένα μας, να προστατεύσουμε τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά μας.

Καμία ανοχή καμία υπομονή. Όλοι στον αγώνα για την ζωή μας.

Από κάθε μαγαζί σε κάθε νομό, όλοι οι συνάδελφοι με τις οικογένειές μας να πάρουμε μέρος στην 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ που αποφασίσαμε στη συνέλευσή μας, με αιτήματα:

· Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας

· Προστασία των θέσεων εργασίας μας σε περίπτωση μεταβίβασης.

Συνάδελφοι

ο φόβος δεν καλυτέρευσε την ζωή μας, μη λυγίσουμε στην τρομοκρατία τους

σε αυτή την κρίσιμη καμπή μην υποχωρήσουμε στις αυταπάτες που καλλιεργούν.

14 ΚΑΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑ με τις οικογένειες μας

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014 09:08