Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 09:26

Με υπογραφή Μ. Παπαδόπουλου έρχονται τα πρατήρια Φυσικού αερίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και εγινε γνωστό οτι:  Υπεγράφη από τον Υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο

απόφαση με την οποία ρυθμίζονται οι όροι και προϋποθέσεις ίδρυσης και λειτουργίας αμιγών και μικτών Πρατηρίων Φυσικού Αερίου.
Η ρύθμιση αυτή θα βοηθήσει την χρήση αυτοκινήτων με φυσικό αέριο, καύσιμο που εξασφαλίζει αφενός μεν οικονομία στους καταναλωτές αφετέρου είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
 Επίσης, στα πλαίσια της απλούστευσης των διαδικασιών υπεγράφη από τον Υφυπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο εγκύκλιος με την οποία καταργούνται οι διοικητικές άδειες (ίδρυσης και λειτουργίας) σταθμών (στεγασμένων και υπαίθριων) αυτοκινήτων, συνεργείων αυτοκινήτων, Σταθμών Υπεραστικών Λεωφορείων και σταθμών φορτηγών για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων και αντικαθίστανται αυτές με την διαδικασία Αναγγελίας Έναρξης Λειτουργίας εάν η αρμόδια Υπηρεσία δεν απαντήσει αρνητικά εντός χρονικού διαστήματος ενός μηνός από την κατάθεση του ολοκληρωμένου φακέλου.
Συγχρόνως, απλουστεύεται η προβλεπόμενη διαδικασία με την κατάργηση ή ενοποίηση των προβλεπόμενων δικαιολογητικών.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014 09:33