Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 09:51

Πολυάριθμες συγκεντρώσεις συμπαραστασης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Με σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, δεν υποκύπτουμε, δεν φοβόμαστε, δεν κάνουμε πίσω, νικάμε», περισσότεροι από 4.000 πολίτες

συγκεντρώθηκαν χθες στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά και στη Θεσσαλονίκη, για να στηρίξουν την κυβέρνηση στη διαπραγμάτευσή της με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Συγκεντρώσεις συμπαράστασης στην κυβέρνηση
Η συγκέντρωση, η οποία διοργανώθηκε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ήταν η πρώτη στην οποία οι πολίτες βγήκαν στον δρόμο για να υποστηρίξουν την κυβέρνηση και όχι για να διαμαρτυρηθούν για την πολιτική της. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης είχε την τιμητική του, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα όπως «σε βλέπει η Μέρκελ και σπάει σαν κλαράκι, γεια σου αλάνι, Γιάννη Βαρουφάκη».
«Υποστηρίζω τις θέσεις της κυβέρνησης και τις θεωρώ δίκαιες με δεδομένη την κατάσταση στην οποία έχουν φτάσει οι πολίτες και η χώρα. Αισθανόμαστε μεγάλη ανασφάλεια με όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Οι χειρισμοί του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάννη Βαρουφάκη είναι πολύ θετικοί και δεν νομίζω ότι μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά» λέει ο Κώστας Καλογερόπουλος.
Για πρώτη φορά έπειτα από πολύ καιρό οι συγκεντρωμένοι δεν είχαν απέναντί τους τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ κοντά στην πλατεία. Η πλειονότητα των πολιτών έφτασε μέχρι το μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη καθώς σε αυτή τη συγκέντρωση δεν υπήρχαν τα κάγκελα που εμπόδιζαν την πρόσβαση. «Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το παρελθόν, αισθανόμαστε ότι μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα» έλεγαν πολλοί.

πηγη:ΕΘΝΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015 09:55