Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 00:53

Σκληρή ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τις δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή

Για «νέα αήθη επίθεση» της Ραχήλ Μακρή «κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας», κάνει λόγο η ΕΣΗΕΑ με αφορμή το σχόλιο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

για τη σχέση των δημοσιογράφων με την προηγούμενη κυβέρνηση.
«Ολοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση» είπε, με ύφος, στον «αέρα» της πρωινής εκπομπής της Αννας Μπουσδούκου η βουλευτής Κοζάνης και συμπλήρωσε: «Φυσικά ελέγχεστε, είστε υπάλληλοι και το έχετε αποδεχθεί γιατί πληρώνεστε από επιχειρηματίες» συνέχισε απτόητη η Ραχήλ Μακρή.

Μετά το σχόλιο της βουλευτή η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

«Μετά τις αγωγές και τις μηνύσεις, που οδήγησαν δημοσιογράφους στα αστυνομικά τμήματα, η κυρία Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα σε νέα αήθη επίθεση συνολικά κατά του δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας, επισημαίνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή, πως "όλοι οι δημοσιογράφοι ελέγχονται από την προηγούμενη κυβέρνηση". Η βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου, η οποία έχει συνεχή παρουσία στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιόφωνα, εξήγησε, μάλιστα, πως όλοι οι δημοσιογράφοι είναι υπάλληλοι και πως αυτό έχει αποδειχτεί γιατί, όπως είπε χαρακτηριστικά, "πληρώνεστε από επιχειρηματίες"», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ σε σχετική ανακοίνωση και καλεί την Ραχήλ Μακρή «να αποδείξει άμεσα τα λεγόμενα της, αλλιώς θα μπορεί να χαρακτηριστεί ως κοινός συκοφάντης».

«Ο δημοσιογραφικός κλάδος δεν θα ανεχτεί προσβολές και σπίλωση της τιμής του και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, τα οποία καλύπτονται πίσω από την ασυλία τους. Οι δημοσιογράφοι της χώρας θα συνεχίσουν να κάνουν σωστά και ευσυνείδητα τη δουλειά τους και δεν θα δεχθούν ύβρεις και προσβολές που στόχο έχουν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας», σημειώνει η ΕΣΗΕΑ.

Πηγη:iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαϊος 2015 00:58