Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 08:53

Η Αντιτρομοκρατική βρήκε στην Πτολεμαϊδα καθηγητή πανεπιστημίου με όπλα, εκρηκτικά και χειροβομβίδες

Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της Αντιτρομοκρατικής τις εξηγήσεις που τους έδωσε 57χρονος κάτοικος της Θεσσαλονίκης που δηλώνει καθηγητής πανεπιστημίου στη Λειψία, σχετικά με το λόγο για τον οποίο

διατηρούσε σε ερειπωμένο σπίτι στα περίχωρα της Κοζάνης ένα μίνι οπλοστάσιο με δύο πολεμικά τυφέκια και 2.000 σφαίρες, χειροβομβίδες, εκρηκτικά και άλλο στρατιωτικό εξοπλισμό.
Η Αντιτρομοκρατική βρήκε καθηγητή πανεπιστημίου με όπλα, εκρηκτικά και χειροβομβίδες
Οι υπηρεσίες της Αντιτρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, το οποίο αφορά ακίνητο ιδιοκτησίας στενού συγγενή του 57χρονου, μετά από πληροφορίες.
Στο σχεδόν ερειπωμένο κτίσμα εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών 2 πολεμικά τυφέκια και 2.000 σφαίρες, τουλάχιστον 10 χειροβομβίδες, εκρηκτικά και παραλλαγές.
Αμέσως τα ευρήματα συσχετίστηκαν με τον 57χρονο, ο οποίος στις εξηγήσεις που κλήθηκε να δώσει υποστήριξε ότι είχε αποκτήσει τα παραπάνω πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες.
Μάλιστα, συνέδεσε την αγορά τους με το γεγονός ότι είναι κρητικής καταγωγής και θα τα χρησιμοποιούσε σε κάποιο «γλέντι» στο νησί.
Από τους αριθμούς που φέρουν όπλα, πολεμοφόδια και εκρηκτικά ερευνάται η σχέση τους με πιθανό υλικό που έχει χαθεί από στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

πηγη:ΕΘΝΟΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 08:57