Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 00:21

Πέθανε ο Στάθης Λαζαρίδης απο την Νεάπολη Πριν απο 8 χρόνια τραυματίστηκε βαριά απο χασισέμπορους στα Ζωνιανά Ρεθύμνου

“Έσβησε” ο ειδικός φρουρός Στάθης Λαζαρίδης απο την Νεάπολη Κοζάνης που είχε τραυματιστεί βαρύτατα στην επιχείρηση της αστυνομίας στα Ζωνιανά το 2007

Ήταν μια μάχη άνιση για τον ειδικό φρουρό Στάθη Λαζαρίδη, αυτή που έδινε από το Νοέμβριο του 2007 , μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην επιχείρηση “φιάσκο” – όπως είχε χαρακτηριστεί τότε – της ΕΛ.ΑΣ στα Ζωνιανά.

Τελικά η καρδιά του δεν άντεξε, και άφησε την τελευταία του πνοή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, σε ηλικία 35 ετών.

lazaridis2Η μοιραία μέρα για τον άτυχο ειδικό φρουρό ηταν η 5η Νοέμβρη του 2007. Σαράντα ημέρες νωρίτερα είχε γίνει πατέρας. Ο ίδιος και συνάδελφοί του που επέβαιναν σε 12 τζιπ δέχτηκαν καταιγισμό πυρών από δράστες λίγο έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου Ρεθύμνης, όπου πήγαιναν για να κάνουν ελέγχους για τον εντοπισμό χασισοκαλλιεργειών. Τα οχήματα της αστυνομίας δέχτηκαν καταιγισμό πυρών. Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφριά, ενώ ο Στάθης χτυπήθηκε στον αυχένα. Παρά τις αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις στην Ελλάδα σε κέντρα αποκατάστασης στο Ισραήλ, ο νεαρός αστυνομικός  δεν κατάφερε να επανέλθει. Ο ίδιος αλλά και η οικογενειά του, ειδικότερα οι γονείς εδωσαν μια τιτάνια μάχη για να βοηθήσουν το παιδί τους. 

Η κόρη του που δεν κατάφερε να την δεί να μεγαλώνει είναι σήμερα 8 χρονών…

πηγη:cretalive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 00:44