Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 18:00

Η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών για τις αντισημιτικές αναφορές στη Βουλή του προέδρου του ΣΑΦΕ Δ. Γιαννακόπουλου

Σε παραλήρημα συνομωσιολογίας επιδόθηκε από το Βήμα της Βουλής ο Πρόεδρος του Συνδέσμου

 

Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων και Πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Για τα επιχειρηματικά συμφέροντα του Κλάδου που εκπροσωπεί δεν μας πέφτει λόγος.

Τον καταγγέλλουμε όμως γιατί στην προσπάθειά του να τα υποστηρίξει ονομάτισε συγκεκριμένα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και μέλος της Κοινότητάς μας και τον Διευθυντή της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής. Μάλλον γιατί συνωμοσία χωρίς Εβραίους δεν πουλάει, αν βάλεις μέσα και Εβραίους ανοίγουν τα αυτιά, γίνεσαι πιο πιστευτός. Έτσι χωρίς καμία απόδειξη.

Και από κοντά και ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.

Κλασσικός αντισημιτισμός. Δυστυχώς μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.

Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών

Η τοποθέτηση στην βουλή του  προεδρου του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΑΦΕ) Δημήτρη Γιαννακόπουλου 

Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διάταξη του πολυνομοσχεδίου που τροποποιεί την φορολόγηση των φαρμάκων εκτός πατέντας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων (ΣΑΦΕ) Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καταγγέλλοντας ότι η προωθούμενη ρύθμιση εξυπηρετεί ισραηλινές εταιρείες στο χώρο του φαρμάκου.

Ο κ. Γιαννακόπουλος που τοποθετήθηκε στο πλαίσιο της ακρόασης των αρμόδιων φορέων στην κοινή συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής κάλεσε τους βουλευτές να μην υπερψηφίσουν την εν λόγω διάταξη, προειδοποιώντας ότι θα προκαλέσει την απώλεια 11.000 θέσεων εργασίας και θα οδηγήσει σε κλείσιμο πολλές επιχειρήσεις. «Αν το ψηφίσετε θα κλείσουν επιχειρήσεις δεκαετιών, η χώρα δεν θα έχει φάρμακο και το φθηνό ελληνικό φάρμακο θα αντικατασταθεί από ακριβό ξένο» είπε ο πρόεδρος του ΣΑΦΕ και  αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ.

Συνέδεσε, μάλιστα, την πίεση των δανειστών για την εφαρμογή του συγκεκριμένου άρθρου με εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων εκτός Ελλάδος. «Πριν από πέντε χρόνια καταγγείλαμε ότι πίσω από αυτά κρύβονται ισραηλινές επιχειρήσεις. Πλέον όσοι παρακολουθούν τον τομέα του φαρμάκου και δεν έχουν καταλάβει ότι πάνε να ευνοήσουν ισραηλινές εταιρείες είναι στημένοι ή βλάκες ή άσχετοι» είπε. Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι θα πρέπει να γίνει μια Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή που να περιλαμβάνει τους Ανδρέα Λοβέρδο, Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, Ντέιβιντ Χάρις και Σάμπι Μιονή.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 19:08