Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 21 Μαϊος 2016 21:10

O Γιώργος Παπακωνσταντίνου στην Κοζάνη για το βιβλίο του Game Over - Η αλήθεια για την κρίση

Για πρώτη φορά, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ελληνικής κρίσης αφηγείται πώς βίωσε το κρίσιμο διάστημα, καθώς και άγνωστες πτυχές από όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν μαζί με ξένους ηγέτες και διεθνείς οικονομικούς παράγοντες.

Είναι μια προσωπική μαρτυρία με καταιγιστικό ρυθμό, είναι η αληθινή ιστορία της κρίσης, πέρα από μύθους, συνωμοσίες και εικασίες, γραμμένη με στόχο να συμβάλει στην τόσο απαραίτητη σήμερα αυτογνωσία.

Το βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Game Over - Η αλήθεια για την κρίση  θα παρουσιαστεί στην Κοζάνη στην αίθουσα Κοβεντάρειο το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 19.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες ου vetonews για το βιβλίο θα μιλήσουν ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο δημοσιογράφος Πασχος Μανδραβέλης ενώ γίνονται ήδη επαφές για  να συμμετάσχουν στην εκδήλωση προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και των Γραμμάτων της  πόλης.  

Το βιβλίο του Γιώργου Παπακωνσταντίνου Game Over - Η αλήθεια για την κρίση  θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης την  Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 
στις 19:00.  
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Peter Spiegel (Διευθυντής Σύνταξης Financial Times), Γιώργος Παγουλάτος (Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών), Χρήστος Χωμενίδης (Συγγραφέας). Την παρουσίαση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας. 

Σ. Κου

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Μαϊος 2016 21:16