Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 16:38

Η διαφωνία για τα... τρακτέρ αιτία της δολοφονίας του 14χρονου

Ο ανήλικος δράστης καταθέτοντας αργά το βράδυ της Κυριακής στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έδωσε τη δική του εκδοχή για την άγρια δολοφονία του 14χρονου φίλου του.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, όπως είπε μετά την συναυλία, το θύμα άρχισε να συγκρίνει τα τρακτέρ των δύο οικογενειών και τότε κατηγόρησε τον πατέρα του δράστη λέγοντας πως δεν είναι ικανός να πάρει κάτι καλύτερο.

Τότε ο δράστης, που δεχόταν - όπως λέει - συχνά τα υποτιμητικά πειράγματα άλλων παιδιών, πήγε στο σπίτι, άρπαξε το μαχαίρι και προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη του. Με «τσίγκλαγε» συνεχώς είπε στους αστυνομικούς ο 14χρονος δράστης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι γονείς του δράστη δεν είχαν ποτέ λάβει παράπονα για συμπεριφορές σε βάρος του παιδιού τους.

Οι αστυνομικοί ήταν πεπεισμένοι εξ αρχής ότι ο δράστης δεν ήταν κακοποιός αλλά γνωστός του θύματος κυρίως από το γεγονός πως πέταξε το όργανο του εγκλήματος λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας.

 
Η διαφωνία για τα... τρακτέρ αιτία της δολοφονίας του 14χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης επέστρεφε από συναυλία στο αναψυκτήριο του χωριού μαζί με τον 14χρονο, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο αφού πήγε στο σπίτι του, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και δολοφόνησε τον φίλο του με δύο χτυπήματα στον λαιμό.

Πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω στο μαχαίρι δακτυλικά αποτυπώματα του δράστη και έχουν στην κατοχή τους βίντεο από κάμερα ασφαλείας με τις τελευταίες κινήσεις του άτυχου μαθητή λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο.

ΠΗΓΗ:εφημεριδα εθνος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 16:43