Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 18:09

Κοντομηνάς παρουσία όλων των στελεχών του Alpha (πλην Λαζόπουλου): Ο ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφει τη χώρα, εμείς συνεχίζουμε

Μιλώντας σήμερα στα κορυφαία διοικητικά στελέχη του Alpha, παρουσία των παρουσιαστών, των δημοσιογράφων και των εκπομπαρχών -πλην του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος απουσίαζε- ο Δημήτρης Κοντομηνάς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην κυβέρνηση, λέγοντας ότι εξαπατήθηκε στην υπόθεση των αδειών και ότι ο Alpha δεν πρόκειται να κλείσει καθώς υπάρχουν τρόποι να παραμείνει σε λειτουργία.

 

«Εγώ τους βοήθησα», είπε ο κ. Κοντομηνάς, προσθέτοντας «γιατί είναι νέοι άνθρωποι και πίστευα ότι θα βοηθήσουν τη χώρα, αλλά η πολιτική τους και οι επιλογές τους στην οικονομία οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή. Προσωπικά με κυνηγούν με μια ανύπαρκτη δικαστική υπόθεση για να με έχουν όμηρο και προσπαθούν να κλείσουν τον Alpha για να δώσουν τα κανάλια στους εκλεκτούς τους. Δεν πρόκειται, όμως, να κλείσουμε και έχουμε ήδη επεξεργαστεί τρόπους για να μείνουμε ζωντανοί». 

«Ακόμη και αυτοί που πήραν τις άδειες», πρόσθεσε ο κ. Κοντομηνάς, «στην πραγματικότητα δεν τις θέλουν γιατί είναι ακριβές και οι τηλεοπτικοί σταθμοί, έτσι όπως είναι σήμερα η οικονομία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν οικονομικά». 

Να σημειωθεί ότι ο Alpha στήριξε προεκλογικά και μετεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση Τσίπρα, ωστόσο η αδυναμία του σταθμού να πάρει άδεια τoν οδηγεί σε πλήρη μεταστροφή, αφού ήδη το δελτίο ειδήσεων του σταθμού αντιπολιτεύεται σφοδρά την κυβέρνηση. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/286982/kontominas-paroysia-olon-ton-stelehon-toy-alpha-plin-lazopoyloy-o-syriza-katastrefei-ti#ixzz4JUMlKEsp

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 18:12