Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 13:50

Τεχνικοί και δημοσιογράφοι σήκωσαν πανό μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου

Τεχνικοί και δημοσιογράφοι που συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας για το «μαύρο» στα ιδιωτικά κανάλια κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους αστυνομικούς και να φτάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. 

 Μάλιστα σήκωσαν ένα μεγάλο πανό μπροστά από το Μαξίμου που γράφει «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις». Στη συνέχεια πέταξαν και φέιγ βολάν. Οι τεχνικοί και οι δημοσιογράφοι κρατούσαν και πλακάτ με τα οποία απευθύνονταν ονομαστικά σε βουλευτές πρώην δημοσιογράφους.

Τελικά λιγο μετά τις 13:00 αντιπροσωπεία των εργαζομένων στα ΜΜΕ πέρασε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη. Η αντιπροσωπεία αποτελείται απο 7 άτομα, εκπροσώπους των σωματείων εργαζομένων στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Οι εργαζόμενοι ζητούν συνάντηση με τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με βασικό αίτημα να μη κλείσουν κανάλια και να μη χαθεί καμία θέση εργασίας.

Νωρίτερα δεκάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί στα ΜΜΕ που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά από τη Βουλή κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό της οδού Ηρώδου Αττικού και έφθασαν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι εργαζόμενοι στον Τύπο κάποια στιγμή ξεκίνησαν τρέχοντας από τη Βουλή και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις και πέρασαν προς το Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα. Οι άνδρες των ΜΑΤ προσπάθησαν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές να περάσουν -ορισμένοι μάλιστα τους απώθησαν και τράβηξαν από τα χέρια τους τα πανό που κρατούσαν.

Οι αστυνομικοί πανικόβλητοι προσπάθησαν να βάλουν κλούβες μπροστά από την Ηρώδου Αττικού πριν περάσουν οι εργαζόμενοι, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Τελικά δεκάδες εργαζόμενοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου, όπου και ανήρτησαν στα κάγκελα ένα μαύρο πανό στο οποίο αναγράφεται «Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις». Εκατοντάδες άλλοι εργαζόμενοι δεν κατάφεραν να περάσουν τον κλοιό των αστυνομικών και παραμένουν μπροστά από τις κλούβες της αστυνομίας στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας. Πηγή:  iefimerida.gr ρεπορταζ ιασονας Πιπινης

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 13:53