Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 12:54

ΕΣΠΗΤ: Εκκωφαντική η σιωπή για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη

Με μια δικαστική απόφαση στα μέτρα των Τραπεζών, επιχειρείται να κλείσει η ιστορία του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.

Τα πραγματικά θύματα, όμως, αυτής της εξέλιξης, είναι οι εργαζόμενοι, οι οποίοι αν και επτά μήνες απλήρωτοι, με την δική τους αυτοθυσία κρατούν ανοιχτά

«Το Βήμα», «Τα Νέα», το «ΒΗΜΑ FM», τα περιοδικά «Marie Claire», «Vita», «Cosmopolitan» την ενημερωτική πύλη «In.gr» και τα λοιπά διαδικτυακά Μέσα του Ομίλου.

Η ιδιοκτησία εξακολουθεί μετά από τόσους μήνες να έχει αιχμαλώτους τους εργαζόμενους και να διαπραγματεύεται τα δικά της συμφέροντα, ώστε να μπορέσει να δραπετεύσει με τις λιγότερες απ ώλειες.

Οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν στο όνομα της πολυφωνίας και της Δημοκρατίας, να μην επιτρέψουν να κλείσουν δύο ιστορικές εφημερίδες και να βρεθούν στο δρόμο 550 εργαζόμενοι.

Η Κυβέρνηση, η οποία ανακοίνωσε στη Βουλή πρωτοβουλία για θεσμική αντιμετώπιση των προβλημάτων του Τύπου, οφείλει άμεσα να φέρει το θέμα στη Βουλή και να καλέσει τα πολιτικά κόμματα να πάρουν ξ&epsi lon;κάθαρη θέση, ώστε να δώσουν λύση στο αδιέξοδο.

Η ΕΣΠΗT  αποσαφηνίζει για μια ακόμη φορά, ότι τα δικαιώματα των εργαζομένων είναι αδιαπραγμάτευτα.

Είναι η ώρα που όλοι κρίνονται: οι Τράπεζες, η ιδιοκτησία του ΔΟΛ, οι πολιτικοί. Δεν θα αποποιηθούν τις ιστορικές τους ευθύνες. 

 

Για τo Δ.Σ. της ΕΣΠΗΤ

 

  Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Θέμης Κ. Μπερεδήμας                            Θανάσης Αλατάς

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:05