Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 07:43

Σε τρομοκρατική ενέργεια παραπέμπει η έκρηξη με παγιδευμένο φάκελλο που τραυμάτισε τον πρώην Πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο

Σε τρομοκρατική ενέργεια παραπέμπουν όλα τα δεδομένα της έκρηξης που σημειώθηκε στη συμβολή  των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, το απόγευμα της Πέμπτης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Η επίθεση προκάλεσε σοκ στον πολιτικό κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδος. Είναι η πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση που πρώην πρωθυπουργός δέχεται τρομοκρατική επίθεση. 

Ο Λουκάς Παπαδήμος άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο - που προερχόταν από την αλληλογραφία του στην Ακαδημία Αθηνών της οποίας είναι πρόεδρος - με αποτέλεσμα να εκραγεί μέσα στο θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σε κίνηση.

Από την έκρηξη, ο πρώην πρωθυπουργός τραυματίστηκε στον θώρακα, την κοιλιά και τους μηρούς. Ελαφρά τραυματίστηκαν ο αστυνομικός φρουρός και ο οδηγός του, οι οποίοι είναι εργαζόμενοι στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο πρώην πρωθυπουργός μεταφέρθηκε στα επείγοντα του Ευαγγελισμού και υποφέρει από εισπνευστικά εγκαύματα και εκδορές.

Λίγο μετά τις 21:30 σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι θεράποντες ιατροί έκαναν ράμματα στον Λουκά Παπαδήμο και δεν πρόκειται να διασωληνωθεί.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπαδήμος είχε φύγει από το γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην οδό Ομήρου όπου είχε συνάντηση με τον Γιάννη Στουρνάρα και κατευθυνόταν για το σπίτι του, στα Βόρεια Προάστια.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Λουκά Παπαδήμου βρισκόταν στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπας που βρέθηκαν στη γιάφκα στην Ηλιούπολη, ωστόσο ο πρώην πρωθυπουργός είδε την φρουρά του να μειώνεται από 12 σε 8 αστυνομικούς λόγω περικοπών.Πηγή: iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 07:49