Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 16:38

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών της αποφάσισε το γενικό συμβούιλο της ΓΣΕΕ

 Συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 το Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ και εκτιμώντας τη σκληρή πραγματικότητα, όπως αυτή διαμορφώνεται από τον σφικτό εναγκαλισμό της κυβέρνησης με τα μνημόνια, αποφάσισε

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ, με την πραγματοποίηση Πανεθνικής Ημέρας Δράσης, που εκτός από Γενική Απεργία θα περιλαμβάνει διάφορες μορφές κινητοποιήσεων.

Η Πανεθνική Ημέρα Δράσης, θα γίνει σε συνεργασία με όλες τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών. Μία συμμαχία ενάντια στις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές, με αιτήματα που οριζόντια αφορούν όλους.

Για το σκοπό αυτό θα συγκροτηθεί συντονιστική επιτροπή, με τη συμμετοχή εκπροσώπων και των κοινωνικών και επιστημονικών φορέων της χώρας, ώστε τόσο η απεργία στο πλαίσιο της Πανεθνικής Δράσης, όσο και οι υπόλοιπες κινητοποιήσεις, να οργανωθούν και να επιτύχουν και στους 52 νομούς της χώρας.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει την αγωνιστική της απάντηση ενάντια στον Αρμαγεδώνα των μέτρων που υλοποιεί και αυτή η κυβέρνηση.

Όσο ακολουθείται η ίδια αδιέξοδη πολιτική των περικοπών, της φοροεπιδρομής, των μειώσεων στους μισθούς, όσο η ανεργία βρίσκεται στα ύψη, όσο ολόκληρη η ελληνική κοινωνία στενάζει, ο αγώνας είναι μονόδρομος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Φεβρουαρίου 2018 16:42