Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 15:34

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις απο σήμερα έως την Τρίτη λόγω μεταφοράς ογκωδών φορτίων στην νέα μονάδα της Πτολεμαϊδας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από τις 07:00 σήμερα, 11-02-2018 έως τις 18:00 καθώς συνεχίζεται η ειδική μεταφορά υπέρβαρων και ογκωδών φορτίων από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 07:00 της 11-02-2018 έως ώρα 18:00 της 11-02-2018:

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Κιλκίς (Δ/ση με Ν. Μοναστηρίου) μέχρι όρια Δ.Α. Κιλκίς (20ο χλμ).Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης -Κιλκίς (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας).Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης ? Ν.Μεσήμβριας -Ξηροχωρίου - Μικρόκαμπος. Ειδικότερα για τους χρήστες των δ.δ. Νεοχορούδας- Πενταλόφου - Ωραιοκάστρου, η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Δημοτικής Οδού Π.Συμμαχικής - Παλαιόκαστρο -Νεοχωρούδα - Πεντάλοφος κατόπιν της διέλευσης του εν λόγω Υπέρβαρου και Ογκώδους Φορτίου από το 10ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Κιλκίς.

Επαρχιακή Οδός Παλαιού Αγιονερίου - Βαθύλακκου (ήτοι από Επαρχιακή Οδό Προχώματος ? Ν. Μεσήμβριας συμβολή προς Π. Αγιονέρι έως Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Ευζώνων συμβολή προς Βαθύλακκο. Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης Ευζώνων.

28ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Ευζώνων (συμβολή προς Βαθύλακκο) έως 33ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Ευζώνων (συμβολή προς Πρόχωμα). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Παλαιού Αγιονερίου - Βαθύλακκου.

Επαρχιακή Οδός Προχώματος - Κουφαλίων (από το 1ο έως το 10ο χλμ. αυτής). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Θεσ/νίκης - Χαλκηδόνας - Κουφαλίων και της Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Ευζώνων.

Γ) Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από ώρα 07:00 της 12-02-2018 έως πέρας μέτρων τροχαίας (έξοδος από Νομό Θεσσαλονίκης):

Θα διακόπτεται τμηματικά και ανάλογα με τη κίνηση της εν θέματι ειδικής μεταφοράς η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στα ακόλουθα οδικά τμήματα:

Επαρχιακή Οδός Κουφαλίων - Χαλκηδόνας (από το 1ο χλμ. έως το 6ο χλμ. αυτής).Η διακοπή της κυκλοφορία αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, η κυκλοφορία των οχημάτων που προτίθενται να κινηθούν προς Έδεσσα - Γιαννιτσά θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων - Πέλλας και για τους χρήστες του οδικού δικτύου που προτίθενται να κινηθούν προς Θεσ/νίκη,θα διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων - Προχώματος και της Επαρχιακής Οδού Κουφαλίων - Ελεούσας.

Από το 33ο χλμ. της Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Εδέσσης (συμβολή προς Κουφάλια - Σηματοδότης) έως 35ο χλμ. Ε.Ο. Θεσ/νίκης - Εδέσσης (όρια με Δ.Α. Πέλλας). Η διακοπή της κυκλοφορίας αφορά τον αποκλεισμό και στα δύο ρεύματα πορείας. Κατά τη διέλευση του ειδικού φορτίου από το ανωτέρω αναφερόμενο δρομολόγιο, θα διακοπεί η κυκλοφορία σταδιακά - τμηματικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο εν λόγω οδικό τμήμα έως την είσοδο του ειδικού οχήματος στα όρια της Δ.Α.Πέλλας. Ακολούθως θα διενεργηθούν εκτροπές στο 34 χλμ. της Ε.Ο. Θεσ/νίκης ? Εδέσσης (Σηματοδότης προς Ν.Ε.Ο. Εδέσσης), για τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση προς Έδεσσα.

Θα απαγορευθεί, όπου επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο Κιλκίς και Πέλλας λόγω μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο του Κιλκίς και της Πέλλας, λόγω της ειδικής μεταφοράς υπέρβαρου και ογκώδους φορτίου από το Λιμάνι Θεσσαλονίκης προς το ορυχείο της Δ.Ε.Η. στην Πτολεμαΐδα.

Σήμερα, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και κατά τις ώρες 06.00 έως 17.00 θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

από το 28ο έως το 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Κιλκίς,

από το 28ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Ν. Σάντας) έως το 29,7ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Κιλκίς,

από το 38ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Κιλκίς (παράκαμψη για Πεδινό - Πέρινθο) έως το 31ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Κιλκίς,

στην Επαρχιακή Οδό Μικροκάμπου ? Μανδρών και

από το 6,2ο έως 15,7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Μαυρονερίου ? Βαθυλάκου.

Σημειώνεται ότι η διακοπή κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται σταδιακά και σύμφωνα με την πορεία της κίνησης του οχήματος, ενώ η κυκλοφορία θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς.

Την Δευτέρα (12 Φεβρουαρίου 2018) θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

τις ώρες 09.00 - 09.30 από το 35ο χιλιόμετρο (όρια με Νομό Θεσσαλονίκης) έως το 48,5ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 09.30 - 09.45 από το 48,5ο χιλιόμετρο ως το 53ο χιλιόμετρο (Κόμβο Μελισσίου) της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών προς Γιαννιτσά (μέσω Αξού).

τις ώρες 09.45 - 09.55 από το 53ο χιλιόμετρο έως το 57,3ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυώτισσας) της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 09.55 - 10.30 από το 58ο χιλιόμετρο (Καρυώτισσα) έως το 64,3ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καλλίπολης) της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 10.30 - 11.00 από το 64,3ο χιλιόμετρο έως τη Διασταύρωση Γυψοχωρίου της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 11.00 - 11.30 από τη διασταύρωση Γυψοχωρίου έως το 71ο χιλιόμετρο (φωτεινοί σηματοδότες Μαυροβουνίου) της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 11.30 - 12.15 από το 71ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας έως το κέντρο Μαυροβουνίου και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας.

τις ώρες 12.15 - 12.50 από το κέντρο Μαυροβουνίου έως το 80ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Σεβαστειανών) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας ? Βέροιας (Σεβαστειανά ? Σκύδρα ? Μαυροβούνι).

τις ώρες 12.50 - 13.25 από το 80ο χιλιόμετρο έως το 85ο χιλιόμετρο (έξοδος Ριζαρίου ? Άγιος Γεώργιος) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού Ριζαρίου, ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας ? Αριδαίας (Έδεσσα ? Άψαλος ? Μαυροβούνι).

τις ώρες 13.25 - 15.10 από το 85ο έως το 87ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Έδεσσας ? Αριδαίας (Έδεσσα ? Κλεισοχώρι ? Ριζάρι), ενώ τα άνω των 4 τόνων είτε θα ακινητοποιούνται, είτε θα εκτρέπονται από την Επαρχιακή Οδό Έδεσσας ? Αριδαίας (Έδεσσα ? Άψαλος ? Μαυροβούνι).

τις ώρες 15.10 - 16.10 από το 87ο έως το 89ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας ? Φλώρινας και η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της πόλης της Έδεσσας.

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 θα ισχύσει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο εξής οδικό δίκτυο:

τις ώρες 20.30 - 22.00 από το 89ο χιλιόμετρο έως το 97ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καρυδιάς) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας ? Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Κερασιάς ? Λύκων Έδεσσας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

τις ώρες 22.00 έως 00.50 από το 97ο χιλιόμετρο έως το 108ο χιλιόμετρο (Αλυσίδα) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας ? Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Ξανθογείων ? Βρυττών ? Νησίου ? Διασταύρωσης Καρυδιάς, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

τις ώρες 00.50 - 02.30 από το 108ο χιλιόμετρο έως το 118ο χιλιόμετρο (όρια με Π.Ε. Φλώρινας) της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Έδεσσας ? Φλώρινας. Για τα οχήματα κάτω των 4 τόνων η κυκλοφορία θα γίνεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης ? Φλώρινας, ενώ τα άνω των 4 τόνων θα ακινητοποιούνται.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 15:40