Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 21:47

Βραβείο για την ομάδα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

Η επιστημονική ομάδα του τμήματος Βιομηχανικού σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας Η επιστημονική ομάδα του τμήματος Βιομηχανικού σχεδιασμού του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας

 Στην αυλή του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών έγινε η παρουσίαση του αγαλματιδίου για την εκδήλωση απονομής βραβείων περιβαλλοντικής ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2013. Η νικήτρια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά,

από το Τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας παρουσίασε την πρόταση της με γενικό τίτλο «Το Φυσικό Σου Αποτύπωμα», που επικράτησε μεταξύ των άλλων στον ανοιχτό διαγωνισμό που διοργανώθηκε και αφορούσε τον σχεδιασμό και κατασκευή του αγαλματιδίου. Πρόκειται για μια πρόταση που έχει ως βασικό υλικό κατασκευής το μάρμαρο σε ξύλινη βάση με τα μορφολογικά χαρακτηριστικά ενός δακτυλικού αποτυπώματος που μεταμορφώνεται σε δέντρο.

Για την δημιουργία και ολοκλήρωση του αγαλματιδίου συνέβαλαν οι συνεργάτες του εργαστηρίου CAD CAM CAE, Δανιήλ Στασινόπουλος, Νικόλαος Ευκολίδης και Αθανάσιος Μανάβης, Μηχανικοί Βιομηχανικού Σχεδιασμού καθώς και οι φοιτητές του τμήματος: Κωνσταντίνος Σιργκάνης, Εύα Δήμου, Βασιλική Πίτλιακα, Φλουτούρα Χασαναλιάι, Θεοχάρης Σουρρής, Ανδρέας Φραντζής, Ελένη Αγγελάκη και Ελβίρα Στρατιώτη, Δημήτριος Μιχαήλ και Ιωάννης Προδρόμου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του καθηγητή Παναγιώτη Κυράτση.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες ανήκουν στην εταιρία ΒΕ.ΜΑ.Τ. - Αφοί Γ. Τερνενόπουλου & Σια Ο.Ε. (www.vemat.gr) για την υποστήριξη, την προμήθεια των υψηλής ποιότητας λευκών μαρμάρων Τρανοβάλτου Κοζάνης και την μεταφορά τεχνογνωσίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαϊος 2013 22:08