Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 13:13

Το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι. δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό προγραμματισμού

Στον παγκόσμιο φοιτητικό διαγωνισμό προγραμματισμού "IEEEXtreme Programming Competition 8.0"

θα συμμετάσχουν οι φοιτητές του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, μέλη του φοιτητικού παραρτήματος της ΙΕΕΕ (IEEE Student Branch) του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής στην Καστοριά.
Ο Διαγωνισμός IEEEXtreme έχει διάρκεια 24 ώρες (από το Σάββατο 18/10/2014 3:00 έως Κυριακή 18/10/2014 3:00). Οι φοιτητές διαγωνίζονται ως ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μαζί με άλλες ομάδες Ιδρυμάτων διεθνώς στον προγραμματισμό πάνω σε 20 προβλήματα που στέλνονται ηλεκτρονικά από την ΙΕΕΕ σε πραγματικό χρόνο κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Η ομάδα του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής αποτελείται από τους:

Team Name:

APL43

Team School:

TEI Kastoria

Team Country:

Greece

Team Administrator:

ALBION KOUKI (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Team Members:

ALBION KOUKI (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) , STERGIOS GIANNOULOUDIS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) , ATHANASIOS KORAKAS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Team Proctor:

ANGELOS MICHALAS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Team Proctor Members:

SPYROS NIKOLAOU (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), DIMTIRIS FOTIADIS (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό υπάρχουν στην ιστοσελίδα: http://www.ieee.org/xtreme

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014 13:21