Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 12:25

Veto91fm: Η ομάδα Ρομποτικής του Πολυτεχνείου (Κοζάνης) αναζητά 2.500 € για να συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα στο Κατάρ (βιντεο)

To Ρομπότ  που παίζει μπόουλινγκ

Η ομάδα ρομποτικής του Τμήματος (Hyperion Robotics) διακρίθηκε στην πρώτη θέση κατά τον πανελλήνιο διαγωνισμό WRO που έγινε στην Αθήνα.

Ο φοιτητής Γιώργος Αγγελόπουλος που ανήκει στην επιστημονική ομάδα του έργου, μίλησε στο vetofm για την προσπάθεια που έγινε και τον στόχο που έχουν βάλει στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής που γίνεται στο Κατάρ, για να κάνουν οτι το καλύτερο. 
Η διάκριση αυτή της ομάδας του τμήματος Μηχανικών πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πολυτεχνείου της Κοζάνης, προσφέρει το διαβατήριο για να συναγωνιστεί με κορυφαίες πανεπιστημιακές ομάδες ρομποτικής στον παγκόσμιο διαγωνισμό WRO που θα γίνει στο Κατάρ στις 6-8 Νοεμβρίου 2015 (http://www.wro2015.org/).

Σύμφωνα με οσα ανέφερε  στο veto91fm ο Γ. Αγγελόπουλος, η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και ειναι ανοικτή σε οποιαδήποτε συνεργασία ζητηθεί η προκύψει απο την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας η απο ιδωτικές επιχειρήσεις και εταιρίες στηγ Ελλάδα. Το ρομπότ σχεδιάστηκε κατασκευάστηκε στα εργαστήρια ρομποτικής του πανεπιστημίου και προγραμματίστηκε απο τους φοιτητές ωστε να παιζει και να κερδίζει βαθμούς στο Μπόουλινγκ.

Τα οικονομικά του πανεπιστημίου είναι πενιχρά και οι φοιτητές ζητούν απ'όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά ώστε η ομάδα ρομποτικής να ταξιδέψει στην Ολυμπιάδα του Καταρ, να έρθουν σε επικοινωνία με το πανεπιστήμιο η με το να επικοινωνήσουν με Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα έξοδα μετάβασης και διαμονής για την τετραμελή ομάδα ρομποτικής του πανεπιστημίου ανέρχονται σε 2.500 €

Σπύρος Κουταβας

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 16:38