Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010 12:48

ΕΛΛΗΝΑΣ DEVELOPER ΕΤΩΝ 11!

altΟ Dino Zaharakis,11 ετών ομογενής από τις ΗΠΑ,   συνέλαβε, σχεδίασε και υλοποίησε μόνος του μια κοινή βάση για iPhone, iPad, Kindle και άλλα tablets και smartphones! Όλα ξεκίνησαν με ένα στοίχημα μεταξύ του πατέρα και του γιού (Ντίνου Ζαχαράκη). Συγκεκριμένα, ο 11χρονος γιος στοιχημάτισε με τον πατέρα του ότι αν κατάφερνε να σχεδιάσει μια κοινή βάση για όλες τις παραπάνω συσκευές και ένα web site για να την προωθήσει στην αγορά, θα κέρδιζε ένα νέο iPhone!

Κάτι παραπάνω από περήφανος, ο πατέρας του Dino, Steven Zaharakis, δήλωσε στο CBS: “Κόλλησε με την ιδέα και κατάφερε να την υλοποιήσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Από τη σχεδίαση, την παραγωγή, μέχρι και το marketing!”

H κοινή βάση, λέγεται Dzdock One (προφανώς από τα αρχικά “dz” του ονόματός του, ενώ το One μας λέει ότι πρόκειται μόνο για την αρχή…) και κατά την παραγωγή της ο μικρός Dino φρόντισε να χρησιμοποιήσει υλικά τοπικής προέλευσης, αλλά και ανακυκλωμένο χαρτόνι για τη συσκευασία.

Η βάση πωλείται στο www.dzdock.com, έναντι 30 δολαρίων, σε διάφορα χρώματα, και ήδη η πρώτη παρτίδα έγινε sold out και φυσικά ο Dino κέρδισε το στοίχημα και το νέο του τηλέφωνο!
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2011 22:15