Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 08:47

Το τελικό τεστ στις Σέρρες η Ελληνική Αγωνιστική Μοτοσυκλέτα Moto3/ MotoGP – Φωτογραφίες

Η ομάδα της Tyφoon MotoRacing UoWM μετά την επίσημη παρουσίαση που έκανε πριν λίγες μέρες στην Κοζάνη, όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο εδώ >>

προχώρησε στην δεύτερη δοκιμή της πρώτης Ελληνικής Αγωνιστικής Μοτοσυκλέτας Moto3/ MotoGP, και έκανε το τελικό της τεστ στην πίστα των Σερρών, εν όψη του διαγωνισμού που θα λάβουν μέρος  τους στην Aragon την  επομένη βδομάδα !

Τη πρώτη δόκιμη στην πίστα των Σερρών της πρωτότυπης μοτοσυκλέτας Moto3/ MotoGP  της Tyφoon Motoracing UoWM την είχε κάνει τον Αύγουστο (δείτε εδώ σχετικό άρθρο >>).

Η ομάδα του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας βρέθηκε και πάλι στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών (23/9/2016) για να κάνουν τις απαραίτητες τελικές δοκιμές, εν όψη του τελικού διαγωνισμού που θα συμμετέχουν.

tyfoon-11Στις αρχές του Οκτωβρίου (6 έως τις 9 Οκτωβρίου)  η ομάδα και η μοτοσυκλέτα τους θα βρεθούν στην πίστα της Αραγωνίας (Motorland Aragon ) στην Ισπανία, όπου θα λάβουν μέρος στον διεθνή διαγωνισμό MotoStudent, ο οποίος πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και διοργανώνεται από την MEF (Moto Engineering Foundation

tyfoon-14

Φωτογραφίες: Χρύσανθος Οικονομίδης

πηγη:http://www.bikerspirit.net/

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2018 15:49