Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

iliopoyloy1της ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Όλη η Ελλάδα καθηλώθηκε στα κανάλια για να δει και να ξαναδεί τις εικόνες ντροπής. Τις εικόνες του ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη και της ΄΄μαγκιάς΄΄ του χρυσαυγίτη. Να θαυμάσει την δημόσια ταπείνωση εκπροσώπου του ΚΚΕ. Υπήρχαν και μερικοί που είπαν : καλά της έκανε!.

Εντυπωσιάστηκα όταν άκουσα γυναίκα να υποστηρίζει ότι καιρός ήταν να την δείρει κάποιος την Κανέλλη. Προφανώς της είχε άχτι. Για την κυρία Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ ,δεν ειπώθηκε τίποτα μάλλον επειδή είναι καινούργια στον πολιτικό στίβο.
Πάντα και παντού σε όλο τον κόσμο. στην προεκλογική περίοδο σημειώνονται επεισόδια βίας κυρίως λεκτικής. Με το πρόσχημα της υπεράσπισης των θέσεων του κόμματος και της καλύτερης προβολής των υποψηφίων πολλές φορές τα κανάλια εκμεταλλεύονται τις εντάσεις για να αυξήσουνε την ακροαματικότητά τους. Ήταν ζήτημα ημερών να περάσουμε από την λεκτική βία στην σωματική βία. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο κόσμος συσσώρευσε πολύ χολή ενάντια στους πολιτικούς. Εδώ και ένα χρόνο έkaneli-kasidiarisχει συνηθίσει να χαιρετά τους πολιτικούς με μούντζες και φάσκελα ,με γιουχαΐσματα και με γιαούρτια .Όποτε τους συναντάει τους στολίζει με ιδιαίτερα ΄΄ κολακευτικά ΄΄ επίθετα. Ώρες ,ώρες η οργή του κόσμου ξεπερνά τα επίπεδα της κοσμιότητας (τα αίματα στο πρόσωπο του κυρίου Κ. Χατζηδάκη στο Σύνταγμα δεν δικαιολογούνται) φτάνοντας σε ανεπίτρεπτα επίπεδα και στα άκρα.
Η Ελλάδα είναι ένα καζάνι που βράζει εδώ και ένα μήνα. Εμείς οι έλληνες παθιαζόμαστε με τα γεγονότα και εμείς οφείλουμε να χαμηλώσουμε λίγο τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης. Δεν πείθεις κανέναν άνθρωπο όταν χειροδικείς εις βάρος του. Δεν είμαι σίγουρη αν ο κύριος Κασιδιάρης θα είχε την ίδια ορμή αν απέναντι του ήταν άλλος άνδρας. Σωστά δεν θα κάνει μήνυση η κυρία Κανέλλη .Οι εικόνες ντροπής μιλάνε από μόνες τους. Ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής προχώρησε σε βιαιότητες λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. Το μυαλό του τόσο μπόρεσε και τόσα έκανε. Προτίμησε να εξακολουθήσει τα πεπατημένα. Αντέδρασε όπως κάνουν πολλοί άνδρες στα σπίτια τους. Εκεί που δεν τους βλέπει κανένας τηλεοπτικός φακός. Εκεί όπου δέρνουν με άνεση για να εκτονωθούν. Η βία έχει πολλές εκφάνσεις και όπου και να την συναντώ μου προκαλεί αποτροπή και αηδία. Ελεεινή εντύπωση μου έκανε ο κύριος Παπαδάκης ο όποιος ως οικοδεσπότης δεν αντέδρασε εγκαίρως για να αποτρέψει την ρίψη του νερού και το ξύλο της συναδέλφου του. ¨όταν βλέπεις ότι ο άλλος έχει χάσει τον έλεγχο σταματάς την εκπομπή, βάζεις διαφημίσεις, πλησιάζεις για να ηρεμήσεις τον καλεσμένο σου..Δεν κάθεσαι μακριά. Τόσο μεγάλη σημασία έχει η ακροαματικότητα ώστε να αντιδράσει τόσο διακριτικά ;