Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

koutavasτου Σπύρου Κουταβά
Σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (fb) και στο προφίλ με την επωνυμία ''Αυτόνομο Βελβεντό'' υπήρξε υβριστικό και ντροπιαστικό σχόλιο με την παραπάνω υπογραφή για τον δημοσιογράφο Π. Πλιάτσιο. Καλούσε τους αναγνώστες να διαβάσουν δημοσίευμα, που υπέγραφε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος  με τα κοσμητικά, ....

«ντροπιαστικός, δημοσιογραφίσκος της σφαλιάρας και άλλα τέτοια που προσβάλλουν την προσωπικότητα και το επαγγελματικό του κύρος. Στον ανώνυμο υβριστή «Αυτόνομο Βελβεντό» φαίνεται ότι δεν άρεσαν τα όσα ο Πλιάτσιος σημείωνε στην στήλη της εφημερίδας «Πρωϊνός Λόγος» όπου αρθρογραφεί. Ορισμένοι στο Βελβεντό επιθυμούν χειροκροτητές δημοσιογράφους η μάλλον δημοσιογράφους που θα αναπαράγουν μόνο τη δική τους οπτική των γεγονότων.

Αρχικά, τέτοιου είδους φαινόμενα ανώνυμης ύβρεως, ενδημούσαν στα στελέχη του Δήμου που κατοικοεδρεύουν στα Σέρβια αλλά την σκυτάλη εσχάτως έχουν παραλάβει ορισμένοι που συναποτελούν την ηγετική ομάδα της ΜΚΟ Κοινωνίας των πολιτών Βελβεντού. Μια προσεκτική ανάγνωση της σελίδας «Αυτόνομο Βελβεντό» δείχνει ότι ο ανώνυμος υβριστής είναι «στενός και γνωστός» συνομιλητής πολλών εντός της ηγετικής ομάδας της ΜΚΟ.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Μ. Στεργίου στον οποίο ετέθη άμεσα το θέμα - διάβασε τα υβριστικά σχόλια - δήλωσε άγνοια και ότι δεν γνωρίζει το πρόσωπο που υπογράφει με αυτό το προφίλ.

Ο ισχυρισμός του δεν είναι πιστευτός. Μάλιστα, εζητήθη από τον γράφοντα, η ΜΚΟ να διαχωρίσει την θέση της από τους ανώνυμους υβριστές που χρησιμοποιούν τον αγώνα της κοινωνίας των πολιτών για να προσβάλλουν την προσωπικότητα και το επαγγελματικό κύρος δημοσιογράφων. Ο κ. Στεργίου συμφώνησε με τα παραπάνω και υποσχέθηκε ότι θα το πράξει μόλις επιστρέψει στο Βελβεντό. Να δούμε.
Στο μεταξύ λίγα λεπτά μετά την επικοινωνία με τον Μανώλη Στεργίου τα υβριστικά σχόλια για τον ''φόβο των Ιουδαίων'' κατέβηκαν από το προφίλ.

Ας γνωρίζουν οι ανώνυμοι κρυψίνοι του Βελβεντού με τις διάφορες πινακίδες καθώς και οι άλλοι φωστήρες συνάδελφοι τους στα Σέρβια, ότι τέτοιοι υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε δημοσιογράφους δεν θα γίνονται ανεκτοί . Αυτό, ας το γνωρίζουν και οι επώνυμοι παράγοντες που τους θωπεύουν και τους κρύβουν , γιατί ευκαιριακά τους κάνουν την ''βρομοδουλειά''.

Ας τους αποκαλύψουν, τους γνωρίζουν, να πουν το ονομά τους η τέλος να διαχωρίσουν την θέση τους από τον βούρκο και την ανώνυμη ύβρη.

Ειδάλλως, θα είναι συνυπεύθυνοι.