Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010 19:48

ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
studiotvΔείτε εδώ την διαδικτυακή Τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου :
Η EuroparlTV, η διαδικτυακή τηλεόραση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που μεταδίδει από τις 17 Σεπτεμβρίου 2008, εισέρχεται σε νέα φάση. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η προβολή και η διαδραστικότητα του καναλιού με το ακροατήριό του.
 

Οι βελτιώσεις στη νέα εκδοχή

 
- η νέα μορφή που παρουσιάζει η EuroparlTV από τις 7 Οκτωβρίου 2010 καθιστά τη λειτουργία της ιστοσελίδας πιο απλή. Η προηγούμενη αρχιτεκτονική έχει εγκαταλειφθεί υπέρ της ευκολότερης πλοήγησης. Οι επιλογές στην αριστερή στήλη αποκαλύπτουν απλές και άμεσα αναγνωρίσιμες ενότητες όπως «Τα Νέα», «Συνεντεύξεις», «Περιοδικά», κλπ.
- η πλήρης ενσωμάτωση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: τώρα είναι δυνατόν να μεταφερθούν τα βίντεο της EuroparlTV στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Twitter, με ένα μόνο κλικ.
- η γλωσσική ευκολία στη χρήση: οι θεατές μπορούν τώρα να αλλάξουν τη γλώσσα των υποτίτλων, μεταβαίνοντας εύκολα από τη μία γλώσσα στην άλλη, καθώς το βίντεο προβάλλεται, χωρίς διακοπή, όπως ακριβώς συμβαίνει με την τεχνολογία που χρησιμοποιείται από δορυφορικές και καλωδιακές πλατφόρμες.
- η απείρως βελτιωμένη μηχανή αναζήτησης: η βιβλιοθήκη με τα 1200 βίντεο ανταποκρίνεται άμεσα τόσο σε απλές όσο και σε σύνθετες αναζητήσεις.
- η δυνατότητα εγγραφής στη EuroparlTV: υπογράφοντας το ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο της EuroparlTV ή ακολουθώντας τη ροή του RSS.
Το νέο περιεχόμενο του προγράμματος
Με τη EuroparlTV, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τα μέλη του διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις και ψηφίζουν τους ευρωπαϊκούς νόμους, επηρεάζοντας τη ζωή των πολιτών σε ολόκληρη την Ευρώπη.
 
Ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πληροφόρηση πάνω στις δραστηριότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Κατανέμονται σε πέντε ενότητες:
 

τα νέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: κάλυψη της επικαιρότητας,
το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Εγώ: ενότητα συνάντησης μεταξύ των πολιτών και των εκπροσώπων τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο,
το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για τους νέους: εισαγωγή στην ευρωπαϊκή πολιτική για τους νέους με μια σειρά ζωντανών προγραμμάτων κατάλληλων για νέους,
ανακαλύψτε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: η ιστορία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πληροφορίες για τις διαδικασίες που εφαρμόζει κλπ.

 
 
 
 
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 09 Ιανουαρίου 2011 22:22