Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 13:11

Εφιάλτης τρομοκρατίας η Ευρώπη -Εκρήξεις με 21 νεκρούς στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και εκατοντάδες τραυματίες

Στους 35 οι τραυματίες. Σκηνές χάους στο αεροδρόμιο. Φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. Δύο διαδοχικές εκρήξεις στο αεροδρόμιο

Zaventem των Βρυξελλών, σύμφωνα με βελγικά μέσα ενημέρωσης στις 8.15 το πρωί. Η πρώτη έκρηξη σημειώθηκε στην αίθουσα αναχωρήσεων και η δεύτερη στο γκισέ της American Airlines.
Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι πριν τις 2 εκρήξεις ακούστηκαν πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο.
Αυτόπτες μάρτυρες μεταδίδουν ότι είδαν με τα μάτια τους βόμβα στο check-in των αναχωρήσεων. Το γεγονός ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην αίθουσα των αναχωρήσεων γεννά πολλά ερωτηματικά για τα συστήματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο.
Σε κλείσιμο των συνόρων τους με το Βέλγιο προχώρησαν η Ολλανδία και η Γαλλία μετά τις επιθέσεις που σημειώθηκαν στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τα βελγικά μέσα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας Αegean «οι πτήσεις Α3621, Α3622, Α3623 προς/από Βρυξέλλες δεν θα πραγματοποιηθούν σήμερα 22 Μαρτίου, καθότι το αεροδρόμιο θα παραμείνει κλειστό.
Οι αλλαγές εισιτηρίων είναι δυνατές χωρίς χρέωση και οι ακυρώσεις πραγματοποιούνται με πλήρη επιστροφή χρημάτων για όλους τους επιβάτες που έχουν εισιτήρια προς/από τις Βρυξέλλες μέχρι και 31 Μαρτίου».
Πηγές: www.Σοφοκλέουςin.gr , www.iefimerida.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 13:15