Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 13:45

14χρονος πρόσφυγας που πνίγηκε στη Μεσόγειο, είχε ράψει στα ρούχα του τοv έλεγχο του σχολείου

Ο σκιτσογράφος Makkox δημιούργησε ένα έργο για την ιστορία αυτή. Το παιδί είναι καθισμένο στο βυθό και γύρω του τα ψάρια του δίνουν συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του..... Ο σκιτσογράφος Makkox δημιούργησε ένα έργο για την ιστορία αυτή. Το παιδί είναι καθισμένο στο βυθό και γύρω του τα ψάρια του δίνουν συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του.....

νας 14χρονος πρόσφυγας που ξεκίνησε από το Μάλι για να βρει την τύχη του στην Ευρώπη, δεν τα κατάφερε. Πνίγηκε στη Μεσόγειο, ανοιχτά της Ιταλίας, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι τα τελευταία χρόνια.

Η ιστορία του 14χρονου παιδιού, όμως, ξεχώρισε γιατί στα ρούχα του βρέθηκε ραμμένος ο σχολικός του έλεγχος. Ήθελε όλοι να ξέρουν πως ήταν καλός μαθητής...

 

Ήταν ραμμένο στο εσωτερικό μέρος του μπουφάν που φορούσε το αγόρι, είπε η ιατροδικαστής Χριστίνα Κατάνεο, που ήταν εκείνη που εντόπισε το έγγραφο στα ρούχα του παιδιού, καθώς μετέχει σε πρόγραμμα αναγνώρισης νεκρών μεταναστών.

Ο σκιτσογράφος Makkox δημιούργησε ένα έργο για την ιστορία αυτή. Το παιδί είναι καθισμένο στο βυθό και γύρω του τα ψάρια του δίνουν συγχαρητήρια για τις επιδόσεις του, όλα τα «άριστα» που δεν ήταν αρκετά.

 

Embedded rich media on Twitter

makkox
 
@makkox

la pacchia

MRita Gallozzi@GallozziMrita

Durante un’autopsia, Cristina Cattaneo,medico legale, trova una pagella piegata con cura,cucita nella povera tasca di un quattordicenne proveniente dal Mali,affogato durante il passaggio nel mediterraneo: la speranza del suo viaggio verso l’Europa.
La pacchia, nn è mai cominciata

Προβολή εικόνας στο Twitter
 

Πλέον ο 14χρονος είναι ένα ακόμα σύμβολο στην τραγωδία της Μεσογείου, μαζί με τον Αϊλάν, μαζί με όλα τα παιδιά που έχασαν τόσο άδικα τη μάχη για ένα καλύτερο μέλλον, ή απλά για ένα μέλλον.

πηγη:https://www.athensvoice.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 13:55