Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

altτου ΣΠΥΡΟΥ ΚΟΥΤΑΒΑ
Λίγα λεπτά πριν παραδώσει τα κλειδιά στον νέο αιρετό περιφερειάρχη Γ. Δακή, ο απερχόμενος Γ. Κίρκος υπόγραψε το διαβιβαστικό έγγραφο και εστάλη στον εισαγγελέα Κοζάνης, το πόρισμα των ειδικών εμπειρογνωμόνων για την υπόθεση της αποναρκοθέτησης του Γράμμου.
Οι ειδικοί εμπειρογνώμονες ήρθαν με εντολή, του τότε υφυπουργού Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας..

Σ. Αρναουτάκη και κτένισαν κυριολεκτικά όλο το φάκελο της αποναρκοθέτησης, «είδαν» τους υπαλλήλους που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και αποχώρησαν.

Το πόρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες του vetonews.gr, είναι καταπέλτης για όσους ενεπλάκησαν στο έργο και έβαλαν τις υπογραφές τους. Αλλά και για το τρόπο που φρόντισαν κάποιοι να «κλείσουν» άρον- άρον την υπόθεση.

Το πόρισμα φαίνεται να ρίχνει άπλετο φως στην αποναρκοθέτηση, για την οποία ο ελληνικός στρατός από το 2008 αρνείται να την παραλάβει. Το έργο κόστισε περί τα 4,5 εκ € και στο διεθνή διαγωνισμό προσήλθε μόνο ένας ανάδοχος. Το θέμα είχε απασχολήσει και κεντρικά μέσα ενημέρωσης που με εκτενή ρεπορτάζ μιλούσαν για προβληματική σύμβαση που όλοι γνώριζαν αλλά κανένα κυβερνητικό στέλεχος της τότε κυβέρνησης δεν τοποθετήθηκε ανοικτά.