Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

koutavasΠρόκειται για την τρίτη υπόθεση που ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κοζάνης έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση και έχει δώσει εντολή στο ΣΔΟΕ να την ερευνήσει. Να θυμίσω ότι στις δύο υποθέσεις που έφτασαν πριν από επτά μήνες στο γραφείο της εισαγγελίας Πρωτοδικών  και αφορούσαν την διαχείριση των χρημάτων της τεχνικής στήριξης του ΠΕΠ και των 150.000 € του τοπικού πόρου, έχει δοθεί εντολή όχι μόνο στο ΣΔΟΕ, αλλά και στους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης για τον δέοντα έλεγχο.

Από την πρώτη στιγμή το vetonews.gr πρωτοστάτησε στην έρευνα και έφερε στο φως τα στοιχεία εκείνα που δείχνουν με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι στην περιφέρεια δυτικής Μακεδονίας είχε στηθεί μια κανονική γιορτή ανάμεσα σε κομματικούς φίλους και επιχειρηματίες. Τα στοιχεία δείχνουν πως σπαταλήθηκαν τα χρήματα του φορολογούμενου πολίτη  προκειμένου εγχώριοι επιχειρηματίες , κομματικοί φίλοι από τους γύρω νομούς να «πίνουν στην υγεία του κορόιδου». Eχει δίκιο να αναρωτιέται ο Μ. Πιτένης (newsinnews.gr)  στην στήλη του «Ανεμολόγιο», τί  απέγινε με τις δυο υποθέσεις  για τις οποίες έγιναν ΕΔΕ όπου κατέληξαν σε κάποια πορίσματα. Τιμωρήθηκε κανείς; Κανένας δεν τιμωρήθηκε, αλλά γι'αυτό θα μιλήσουμε άλλη χρονική στιγμή, μόλις ολοκληρώσουμε την 'ερευνά μας.  

Στην υπόθεση του Γράμμου τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά γιατί εδώ φαίνεται ότι ο πρώην γενικός γραμματέας Α. Λεούδης δεν ήταν μόνος του στην αποναρκοθέτηση. Πληροφορίες μιλούν για μια καλά συντονισμένη ενέργεια από δυο περιφέρειες της χώρας (Δυτ. Μακεδονία & Ηπειρο) με τον Λεούδη να έχει τον πρώτο λόγο και φυσικά την δέουσα εποπτεία από  ανθρώπους που βρισκόταν τότε στο Μέγαρο Μαξίμου. Είναι κοινό μυστικό σε όσα υπηρεσιακά στελέχη χειρίστηκαν τότε την υπόθεση, ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα άνθρωπος του Μαξίμου  ρωτούσε  να ενημερωθεί για την εξέλιξη του έργου.  

Εδώ που έφτασαν τα πράγματα οι εμπλεκόμενοι υπηρεσιακοί παράγοντες αλλά και ο Α. Λεούδης ας πουν τι πραγματικά έχει συμβεί στην πολύκροτη υπόθεση του Γράμμου.