Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 22:11

Την αναγνώριση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Φέτας, προετοιμάζει ο Κλαδικος Αγροτικος Συνεταιρισμος «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδας»

Με αφορμή της επιτυχημένη γιορτή φέτας στην Ελασσόνα το περασμένο Σάββατο, όπου συναντήθηκε η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών συνεταιρισμών αιγοπροβατοτρόφων της χώρας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση του νέου Κλαδικού Αγροτικού Συνεταιρισμού «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδας»

Στην πολύωρη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Ομόφωνα, τα μέλη αποφάσισαν:

α) Την άμεση εγγραφή όλων των ενεργών Αιγοπροβατοτροφικών Συνεταιρισμών της χώρας στο Συνεταιρισμό «Αιγοπροβατοτρόφοι Ελλάδας» με στόχο την αναγνώριση του νέου συνεταιρισμού ως τον Εθνικό Κλαδικό Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας.

β) Την επείγουσα έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπεύθυνους να προχωρήσει η δημιουργία και αναγνώριση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης της Φέτας, για να μπουν επιτέλους αρχές και όρια στην παραγωγή και εμπορία της «ΦΕΤΑΣ» και ανάπτυξη της ελπίδας όλων των αιγοπροβατοτρόφων της χώρας μας.

Η οποιαδήποτε καθυστέρηση, σημαίνει ότι οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν επιθυμούν την ομαλή λειτουργία της παραγωγής και εμπορίας της «ΦΕΤΑΣ».

Ο Εθνικός Κλαδικός Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτρόφων Ελλάδας προχωρά, οργανώνεται και δεν θα αφήσει την τύχη των αιγοπροβατοτρόφων στα χέρια κανενός.  

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΟΤΡΟΦΟΙ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ανδρέα Παπανδρέου,

53200,Αμύνταιο

Τηλ/Φαξ: 2386023202

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018 22:17