Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 17:13

Απάντηση Ιωσηφίδη στον δήμαρχο Άνθιμο Μπιτάκη: Ναι στον ανοικτό διάλογο

Σε δελτίο τύπου του Δήμου Αμυνταίου, στις 28 Μαρτίου 2020, ο κύριος Μπιτάκης με προσκάλεσε σε συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο σχετικά με το Ξινό Νερό ΑΕ.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση με τα μέτρα για την αποτροπή διάδοσης της πανδημίας δεν μου επέτρεψαν την άμεση απάντηση. Η καθυστέρηση αυτή βοήθησε σε συνδυασμό με λοιπές ενέργειες του κυρίου Μπιτάκη να φανεί η πραγματική εικόνα του και οι σκοποί του.

Έχει πλέον αποδειχθεί πλήρως, ότι ο κύριος Μπιτάκης δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της «Ξινό Νερό Μονομετοχική ΟΤΑ ΑΕ» αντίθετα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να εμποδίσει την ανάπτυξη της εταιρείας και σαμποτάρει την επένδυση για την κατασκευή του νέου εργοστασίου εμφιάλωσης που θα δώσει πνοή στον τόπο.

Είμαι λοιπόν πλέον υποχρεωμένος να ενημερώσω πλήρως και δημοσίως τους πολίτες του Αμυνταίου για τα μέχρις στιγμής τεκταινόμενα της Δημαρχίας Μπιτάκη, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποκαλυφθεί η φαυλότητα και η υστεροβουλία του.

Οι αναφορές του κυρίου Μπιτάκη «για διοίκηση που έχει καθήκον και υποχρέωση τη διαφύλαξη της δημοτικής περιουσίας» συνιστούν μνημείο υποκρισίας και αμετροέπειας αφού πρόκειται για την «διοίκηση» που μέσα σε λίγες μέρες οδήγησε την επιχείρηση σε αδιέξοδα και δραστική μείωση της παραγωγής του εργοστασίου, λόγω της συσσώρευσης έτοιμων απούλητων εμπορευμάτων, ενώ υπήρχαν παραγγελίες που η εν λόγω «διοίκηση» δεν ήθελε να εκτελέσει….

Θα χαρώ πολύ να ρωτήσω τον Δήμαρχο γιατί ναρκοθετεί την επένδυση, γιατί δεν συνεχίζει τον διαχειριστικό έλεγχο που ξεκίνησε ο κ. Τσιρώνης για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίησης Θεοδωρίδη στο Ξινό Νερό, γιατί έχει βαλει στο περιθώριο όλους τους συνοδοιπόρους του στον προεκλογικό αγώνα, τους οποίους όχι μόνο περιθωριοποίησε αλλά και κατασυκοφάντησε, ποιος είναι ο ρόλος των Αραϊλόπουλου και Κασαράκη, τόσο στην Ξινό Νερό όσο και στον Δήμο, γιατί έφτασε η πολιτική επιβίωση του κυρίου Μπιτάκη να εξαρτάται αποκλειστικά από την στήριξη των πολιτικών αντιπάλων;

Κύριε Μπιτάκη εσείς είστε ο ελεγχόμενος, εσείς είστε αυτός που πρέπει να λογοδοτήσετε, γιατί εσείς έχετε μέχρι σήμερα προκαλέσει ζημία εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στην ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ, γιατί άλλα λέγατε προεκλογικά και άλλα πράττετε τώρα, παραπλανώντας και υφαρπάζοντας τις ψήφους των συμπολιτών μας, γιατί εσείς είστε αυτός που τελείτε παράβαση καθήκοντος απειθώντας σε εκτελεστές Αποφάσεις Δημοσίων Οργάνων.

Εξ άλλου, όπως λέει ο σοφός λαός «ο ψεύτης και ο κλέφτης, τον πρώτο χρόνο χαίρονται».

Αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό μπορούμε να οργανώσουμε αυτό τον διάλογο, αν ο κύριος Μπιτάκης μας κάνει την χάρη να μας τιμήσει με την παρουσία του.

Εργάστηκα και εργάζομαι για την προστασία των συμφερόντων της ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ και η αποτελεσματική προώθηση των προϊόντων της είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτού του γεγονότος. Μαζί με τους συνεργάτες μου αποδείξαμε ότι η ανάπτυξη της επιχείρησης, η δημιουργία θέσεων εργασίας και η προώθηση του brand name Ξυνό Νερό στην αγορά είναι στόχοι που μπορούμε να υλοποιήσουμε! Είναι από μόνο του – ακόμα και χωρίς τα εμπόδια που προσπαθούν κάποιοι να βάλουν - ένα δύσκολο εγχείρημα, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε! Με αίσθημα ευθύνης συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 17:21