Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:01

Εντόπισαν νοθευμένη φέτα σε γνωστό Μαρκετ. Με δειγματοληπτικούς ελέγχους οι κτηνοτρόφοι κάνουν αυτο που αποφεύγει η κυβέρνηση

Πρωτοβουλία του αγροτικού συλλόγου Καστοριάς Μακεδνος, ο αγροτικος σύλλογος προχώρησε σε δειγματοληπτικό έλεγχο προϊόντων με την ονομασία ΦΕΤΑ γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ όπου παράγονται φασόν προϊόντα από
μεγάλη βιομηχανία γαλακτος για λογαριασμό του σούπερ μάρκετ. Ο έλεγχος εδειξε νοθεία του ΠΟΠ προϊοντος ΦΕΤΑ με 65-70% αγελαδινό γάλα, 25-30% γίδινο και κοντά στα 2-3% πρόβειο γάλα.
Τα δείγματα και οι αναλύσεις στάλθηκαν στον ΕΛΓΟ στις 28-8-2021, αναμένουμε ακόμα το πόρισμα του ΕΛΓΟ και τις κυρώσεις που πρέπει να επιβληθούν βάση νόμου.
Αναμενουμε να φτάσει «το μαχαίρι στο κόκκαλο» όπως άλλωστε δήλωσε και ο υπουργός βάζοντας επιτέλους τέλος στην εγκληματική συμπεριφορά καιροσκόπων κατά του εθνικού μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ.
Σε περίπτωση που δεν υπάρξουν οι προβλεπομενες κυρωσεις οπως αφαίρεση του ΠΟΠ, το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή μας στην υπηρεσία του «Συνηγόρου του καταναλωτή» καθώς τα σούπερ μάρκετ και η βιομηχανία έχουν εξαπατήσει τους καταναλωτές!
Κύριε πρωθυπουργέ Kyriakos Mitsotakis πριν 4 χρόνια σε ένα χωριό στην Ελλασονα στο χαρακτηριστικό βίντεο με τις μπάλες και τους αγρότες δηλώνατε ότι θα στηρίξετε τον εθνικό μας πλούτο που ονομάζεται ΦΕΤΑ, αναμένουμε λοιπόν να δούμε έμπρακτα και τα λεγόμενα σας.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριας Μακεδνος
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:10