Στους πολίτες με αναπηρία και τις οικογένειές τους αφιέρωσε την κοινοβουλευτική δράση του κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο Πάρις Κουκουλόπουλος.
O Αντιπρόεδρος της Βουλής & Βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ζήτησε απαντήσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας τους.
Συνοπτικά σε τίτλους:
1) Να μπει τέλος στην ταλαιπωρία ως προς τη χρήση της κάρτας αναπηρίας στις μετακινήσεις με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
2) Να ληφθεί ειδική μέριμνα για τους πολίτες με αναπηρία, στις προϋποθέσεις ένταξης στο νέο Πρόγραμμα “Ανακαίνιση κατοικίας”.
3) Να καταβληθεί, επιτέλους, το ποσό της επιχορήγησης των επιλεγέντων στο Πρόγραμμα “Προσβασιμότητα κατ’ οίκον”.
4) Να αρθεί ο άδικος αποκλεισμός των ασθενών με πνευμονική υπέρταση από το δικαίωμα Δελτίου Στάθμευσης ΑμεΑ (Μπλε Κάρτα).
