Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 13:05

Οι ''μαϊμού'' συνδικαλιστές αιμοδότες καταγγέλουν την ΔΕΗ για στοχοποίηση τους

φωτογραφία αρχείουΣυνδικαλιστής του συγκεκριμένοιυ Σωματείου Χειριστών που ανήκει στο προεδρείο του, μετά απο τυπικό έλεγχο της υπηρεσίας (ΔΕΗ) συνελήφθη να έχει προσκομίσει πλαστά χαρτια για αιμοδοσίες που δεν έκανε αλλά πήρε όμως τις προβλεπόμενες άδειες.

Στην απολογία του επικαλέστηκε οτι και άλλοι συνδικαλιστές, χωρίς να τους κατονομάσει, προσκόμιζαν πλαστές βεβαιώσεις για αιμοδοτικές αδειες. Σήμερα με την ανακοίνωση καταγγελία το σωματείο ζητά τα ρέστα απο την ΔΕΗ, γιατί λέει δεν προχώρησε σε ελέγχους σε βάθος πένταετίας ωστε να εντοπισθούν και άλλοι πλαστογράφοι!!Μάλιστα καταγγέλει την ΔΕΗ για στοχοποίηση και απαξίωση του σωματείου. Ελεος, φαίνεται οτι έχει χαθεί καθε ειδους λογική και το θράσος ορισμένων επιτήδιων συνδικαλίστών ξεπερνά κάθε όριο. Την ανακοίνωση δημοσιεύουμε αυτούσια:

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του Περιφερειακού Συνδικάτου Χειριστών Λ.Κ.Δ.Μ. Δ.Ε.Η. Α.Ε.

Αναφορικά με τη γνωστή υπόθεση λήψης αδειών αιμοδοσίας από εργαζόμενους στην Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού Δ.Ε.Η. Α.Ε. και τις εξελιχθείσες πειθαρχικές διαδικασίες θα θέλαμε να επισημάνουμε προς τη Διοίκηση και συγκεκριμένα προς τη Διευθύντρια Λ.Κ.Δ.Μ., κα Όλγα Κουρίδου τα ακόλουθα:
Στους κόλπους των εργαζομένων αλλά και των συνδικαλιστών, συνδικαλιστικών οργανώσεων, υπάρχει διάχυτη και ευρεία η πεποίθηση ότι ο έλεγχος των σχετικών υποθέσεων περιορίστηκε επιλεκτικά σε συγκεκριμένο κύκλο ατόμων με σκοπό ή πάντως με αποτέλεσμα τη στοχοποίηση και την απαξίωση τους.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την έντονη ανησυχία μας και πλήττει καίρια το αίσθημα δικαιοσύνης και ίσης μεταχείρισης μεταξύ των εργαζομένων.
Για την αποκατάσταση της στρεβλής εικόνας που δημιουργήθηκε από τον διενεργηθέντα δειγματοληπτικό κατά τα φαινόμενα έλεγχο, καλούμε τη Διοίκηση να ελέγξει πειθαρχικά (να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, Ε.Δ.Ε.) όλες τις αιτήσεις αιμοδοτικών αδειών της επίμαχης περιόδου (όπως έλεγχος πενταετίας) και τα παραστατικά που τις συνόδευαν και τα αποτελέσματα του ελέγχου να κοινοποιήσει στις Αρμόδιες Αρχές.
Σε περίπτωση αδράνειας θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι για προσπάθεια διάσπασης του Συνδικαλιστικού Κινήματος και διάκρισης των εργαζομένων σε «παιδιά και αποπαίδια».
Δεν ζητάμε τίποτε άλλο από την ίση αντιμετώπιση όλων των εργαζομένων.
Αναμένουμε τις εξελίξεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 13:37