Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 14:51

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για εργαζόμενες γυναίκες

Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος (Γ.Σ.Ε.Ε.), το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. και η Δομή Ισότητας των Φύλων Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης, στο πλαίσιο του Υποέργου  2 «Ενέργειες Επιμόρφωσης και ενδυνάμωσης εργαζομένων γυναικών», του έργου «Προώθηση και ενίσχυση της

συμμετοχής των γυναικών στα όργανα εκπροσώπησης των συνδικαλιστικών οργανώσεων των εργαζομένων», σας προσκαλούν σε εκπαιδευτικό σεμινάριο  που θα υλοποιηθεί με στόχο την επιμόρφωση εργαζόμενων γυναικών/συνδικαλιστριών στα ζητήματα του συνδικαλισμού και της ισότητας των φύλων, υπό το πρίσμα της παρούσας δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας.

Στόχος των ενεργειών αποτελεί η ενίσχυση των δεξιοτήτων που σχετίζονται με την ενδυνάμωση της διεκδικητικής και διαπραγματευτικής ικανότητας, καθώς επίσης και των επικοινωνιακών και ηγετικών δεξιοτήτων των γυναικών που συνδικαλίζονται.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο μεθέμα: «Από την προσωπική εμπειρία στη συλλογική δράση: Η θέση της γυναίκας στην παραγωγική διαδικασία» και εκπαιδεύτριατην κα Αθηνά Γιαννόγκονα, MΕd. Εκπαιδευτικός, Επιστημονικός Συνεργάτης ΙΝΕ/ΓΣΕΕ., θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, το Σάββατο και την Κυριακή , 21 & 22 Σεπτεμβρίου 2013 και απευθύνεται σε γυναίκες συνδικαλίστριες-εργαζόμενες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην  αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης,  που βρίσκεται στην οδό Ζαφειράκη 4, 50100, Κοζάνη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Δενδρή Ιωάννα, τηλ: 2461049780, email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στο εργαστήριο ενδυνάμωσης θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 15:00