Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 12:43

Απάντηση του Κωνσταντόπουλου για τις εργασίες επί της οδού Εθνομαρτύρων στα Σέρβια

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε το ύφος και το πνεύμα του συντάκτη της απάντησης του Δημάρχου κ. Κοσματόπουλου στην επιστολή μου. Δεν θα τους ακολουθήσουμε.

 Η επιστολή μας είχε καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα για ένα θέμα σοβαρό, όπως άλλωστε προέκυψε και κατά την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 15-09-14.

'Οσον αφορά στην πληροφόρηση από την προηγούμενη δημοτική αρχή γίνεται κάθε φορά που αυτή ζητείται από αρμόδιους όπως πρόσφατα έγινε με τους κ.κ. Ζυγούρη και Ζορμπά για συγκεκριμένο θέμα.

Για την ουσία της υπόθεσης τέλος. Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου από την πλήρη, έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση που είχε το σώμα από τους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας, προέκυψε ότι η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασης επί της οδού Κάρπου δεν οφείλεται σε αβλεψίες του πρώην Δημάρχου, αλλά σε μία σειρά παραγόντων (αστοχίες που εμφανίζονται στο ξεκίνημα κάθε έργου, πρόβλημα με την αλλαγή της μελέτης για τα όμβρια νερά σε συνδυασμό με την εξεύρεση πρόσθετων πόρων από τον Δήμο, ο εργολάβος της ΔΕΗ κ.α.), οι οποίοι λειτούργησαν προσθετικά, συνετέλεσαν στην καθυστέρηση των εργασιών κατά τρεις μήνες.

Τέλος, επαναλαμβάνοντας την θέση μας, όπως αυτή εκφράστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για την παράταξή μας δεν μπορεί καν να συζητηθεί η πιθανότητα απένταξης του έργου, και οι αρμόδιες υπηρεσίες με τον Δήμαρχο πρέπει με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν την ομαλή του εξέλιξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014 13:00