Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 18:42

Απάντηση του Δήμου Βοίου σε συκοφαντικά δημοσιεύματα

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου εκλέχτηκε από το λαό να διοικήσει αυτό το Δήμο για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα το κάνει με τον τρόπο που κρίνει ότι πρέπει να γίνει, και όχι όπως θα προτιμούσαν ορισμένοι.

Οι μετακινήσεις υπαλλήλων, και όποιες άλλες διοικητικές αλλαγές εντός των υπηρεσιών του Δήμου, που εξυπηρετούν διάφορες υπηρεσιακές ανάγκες, είναι δικαίωμα του εκάστοτε Δημάρχου. Ο ίδιος ο Δήμαρχος θα αποφασίσει που θα τοποθετήσει τους υπαλλήλους και τι είδους αντικείμενο θα τους αναθέσει, και οι υπάλληλοι οφείλουν να το σεβαστούν και να ασκήσουν κανονικά τα καθήκοντά τους.
Οι αντιδράσεις και οι ακραίες συμπεριφορές δεν οδηγούν πουθενά, παρά φθείρουν μόνο τους ίδιους. Οι αποφάσεις του Δημάρχου είναι οριστικές και αμετάκλητες.
Σχετικά με τον sierafm έχουμε να αναφέρουμε σε όσα μας προσάπτει ότι είναι έννομο δικαίωμα της Δημοτικής Αρχής να αρνείται συνεργασία με μέσα που μεροληπτούν εναντίον της, συκοφαντούν, παραπληροφορούν, παραποιούν γεγονότα και καταστάσεις, προσβάλλουν πρόσωπα και πλάθουν διάφορα σενάρια εις βάρος της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου του Δημάρχου, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Και πόσο μάλλον όταν αυτό γίνεται από άτομα που δεν έχουν καμία δημοσιογραφική ιδιότητα. Ο εν λόγω ραδιοφωνικός σταθμός δήλωσε ότι ασκεί κριτική στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή. Γιατί, όμως, δεν το έκανε τα τελευταία χρόνια, και ειδικά τους τελευταίους μήνες, πριν και μετά τις εκλογές; Γιατί δεν εντόπισε ποτέ ούτε ένα λάθος στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή;
Ενδεικτικά αναφέρουμε:
1. Κακοδιαχείριση ξενοδοχείου «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ».
2. Προβλήματα με τη χρηματοδότηση του Προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΔΑΠ.
3. Ευνοϊκές προσλήψεις προσωπικού πριν και μετά τις εκλογές.
4. Προβλήματα με τη λειτουργία της ΔΥΠΡΑ Α.Ε.
5. Αποδυνάμωση Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
6. Καμία απολύτως ενημέρωση του νέου Δημάρχου για θέματα του Δήμου κατά την περίοδο μετά τις εκλογές και έως την ανάληψη καθηκόντων στις 1-9-2014.
Και τώρα καλείται η νέα Δημοτική Αρχή να λύσει όλα τα προβλήματα που δημιούργησαν οι προηγούμενοι, και μάλιστα, άμεσα, γιατί διαφορετικά αποδεικνύει ότι δεν είναι άξια και δεν εφαρμόζει τις προεκλογικές και μετεκλογικές της δηλώσεις.
Όταν πλημμύρισε το πολιτιστικό κέντρο ΒΟΥΔΟΥΡΕΙΟ, τρεις μόνο ημέρες μετά τα εγκαίνιά του, γιατί δεν σχολιάστηκε από τον συγκεκριμένο ραδιοφωνικό σταθμό; Παρά μόνο ενοχλήθηκαν ορισμένοι από φωτογραφίες που ανέβασαν στο διαδίκτυο συνεργάτες του Δημάρχου. Γιατί; Τι ήταν αυτό που τους ενόχλησε; Το συγκεκριμένο πολιτιστικό κέντρο πλημμύρισε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, από τις έντονες βροχοπτώσεις, αλλά αγνοήθηκε από την τότε Δημοτική Αρχή γιατί το μόνο που απασχολούσε την πρώην Δήμαρχο ήταν το κόψιμο της κορδέλας.
Η Δημοτική Αρχή Βοΐου έχει όλη την καλή διάθεση να συνεργαστεί με όλα τα μέσα της περιοχής, το εφαρμόζει και θα συνεχίζει να το εφαρμόζει, αρνείται, όμως, τη συνεργασία με ανθρώπους και μέσα που αντί για ενημέρωση παραπληροφορούν το κοινό, διαστρεβλώνουν τα γεγονότα και προσβάλλουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή με χυδαίο τρόπο.
Τέλος, σχετικά με τα «έκτακτα ανακοινωθέν» των τελευταίων ημερών, για άλλη μία φορά κάποιοι που θεωρούν τον εαυτό τους δημοσιογράφο έδειξαν το ταλέντο τους να κρίνουν πρόσωπα και καταστάσεις. Τους συγχαίρουμε για την ευφυΐα τους και τους ευχαριστούμε που ασχολούνται μαζί μας.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014 18:45