Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 13:51

Από το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης

Με αφορμή την επιδείνωση του καιρού,

το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει ότι βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς,         που εμπλέκονται επιχειρησιακά για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου. Επίσης, προληπτικά, ενημερώνει τους δημότες για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους.

 Συγκεκριμένα, καλεί τους κτηνοτρόφους της περιοχής να προμηθευτούν τα αναγκαία για τη διατροφή και ασφάλεια των εκτρεφόμενων ζώων τους, καλεί τους οδηγούς να προμηθευτούν χειμωνιάτικα λάστιχα και αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους, και σε περιπτώσεις ακραίων φαινομένων, καλεί όλους τους συνδημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις σε περιοχές, που πιθανόν να αποκλειστούν, δίνοντας προσοχή στις Οδηγίες της τροχαίας.

Με αφορμή την επιδείνωση των καιρικών φαινομένων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες & τους ηλικιωμένους συνδημότες μας ότι, κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών, θα διαθέσει ως χώρους φιλοξενίας:

 

  • το ΚΑΠΗ Κοζάνης (Φον Κοζάνης & Γραμμικού) και
  • το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων Κοζάνης (ΚΗΦΗ Πλακοπίττη 11)

από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα εξής τηλέφωνα:

 

  • 24610 29497
  • 694 494 9978

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014 13:56