Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 10:33

Παράδοση ανθρωπιστική βοήθειας από την 'εθελοντική δράση πολιτών Σιάτιστας' σε πρόσφυγες στην Ειδομένη

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς η ''Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας'', παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

στην Ειδομένη ,συγκεκριμένα στην Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε και στην Αντιδήμαρχο του Δήμου Παιονίας κ.Πολυτίδου Εβελίνα ,τρόφιμα, είδη ανάγκης που συγκεντρώθηκαν προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των προσφύγων που βρίσκονται στην Ειδομένη.
Η αποστολή του συλλόγου αποτελούμενη από πέντε μέλη του και δύο εργαζόμενοι του Δήμου ΒοΪου , ταξίδεψε μέχρι τον συνοριακό σταθμό Ειδομένης και παρέδωσαν όλο το υλικό(κονσέρβες ,φρυγανιές ,γάλα, μπισκότα, χυμοί ,νερά, πάνες ,ρούχα, μπουφάν, παπούτσια, κλπ) , ταυτόχρονα εξυπηρέτησε την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε στην μεταφορά ρούχων, τροφίμων από τις αποθήκες του Ο.Η.Ε που βρίσκονται στο χωριό Ειδομένη , στους καταυλισμούς των προσφύγων.
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί όλους μέλη, πολίτες, Δήμο Βοϊου και όλους τους εθελοντές, εκτιμώντας την άκρως ανθρώπινη και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ προσφορά, ,που βοήθησαν και που στάθηκαν με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή και εξέφρασαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στο δράμα των προσφύγων και μεταναστών, οι οποίοι με αξιοπρέπεια έλαβαν τα τρόφιμα και έλαβαν εφόδια για να συνεχίσουν το δύσκολο ταξίδι τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 10:36