Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 15:46

Ιατροδικαστής για Ανθή: Την χτύπησε και μετά την έπνιξε - Είχε κάταγμα στο κρανίο

Σε πνιγμονή (πνιγμό) οφείλεται ο θάνατος της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, από το Βελβεντό, σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εντοπιστηκε και κάταγμα στο κρανίο, πιθανότατα λόγω χτυπήματος από τον συζυγό της και δράστη της δολοφονίας. Επίσης εντοπίστηκαν και εκχυμώσεις κοντα στα μάτια της 37χρονης, επίσης πιθανότατα λόγω χτυπημάτων.

Ο συζυγοκτόνος, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου, όπως δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος του Βαγγέλης Παππάς.

Λεπτομέρειες-σοκ έδωσε στη δημοσιότητα και η αστυνομία. Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Χρήστου, τον γενικό αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας Μακεδονίας. το έγκλημα, το οποίο ομολόγησε ο σύζυγός της, έγινε την ώρα που τα παιδιά κοιμόντουσαν γύρω στις 11 το βράδυ.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Η άτυχη Ανθή είχε πει στο σύζυγό της, πριν τις γιορτές όταν είχαν μεταβεί στον Πειραιά, ότι ήθελε να χωρίσουν και επέμεινε και όταν επέστρεψαν στην Κοζάνη. Αυτό φαίνεται να αποτέλεσε και το κίνητρο του 40χρονου για να την πνίξει. 

Οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι ο Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε συνεργούς ενώ όσον αφορά τον πατέρα του και πρώην πεθερό της Ανθής εξηγούν ότι τον κρατούν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα». 

Τι λέει η οικογένεια της Ανθης

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της Ανθής, την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στο Βελβεντό Κοζάνης.  Κύρια μέριμνα τους αυτή τη στιγμή είναι τα τρία παιδιά της Ανθής που είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθούνται από ψυχολόγο. Η οικογένεια της Ανθής θα ζητήσει άμεσα την επιμέλεια του 8χρονου γιου και των 6χρονων κοριτσιών ώστε να ζήσουν μαζί στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψυχολόγος που τα παρακολουθεί συνέστησε να παραστούν στην κηδεία της μητέρας τους «για να την αποχαιρετήσουν».

πηγη: εφημεριδα πρωτο θεμα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016 15:50