Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 10:18

H πρόεδρος του ΟΑΠΝ Φανή Φτάκα για τον θάνατο του Ν. Ακουμιανάκη

Ο  αδόκητος  θάνατος ενός ανθρώπου, όταν μάλιστα διαθέτει ακόμα πολλή ενέργεια, αποτελεί  πάντα μια απώλεια που ξαφνιάζει και λυπεί. Έτσι και στην αθλητική οικογένεια του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού κ Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης,  η οποία συνεργάστηκε πολλά χρόνια  με τον Νίκο Ακουμιανάκη, το άκουσμα αυτής της είδησης ήταν κάτι που μας γέμισε λύπη.

 

Άνθρωπος του μπάσκετ από τα νεανικά του χρόνια -σαν αθλητής του Εθνικού Κοζάνης μετέπειτα παράγοντας και πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής Μακεδονίας -ΕΚΑΣΔΥΜ- υπήρξε ο άνθρωπος που άφησε έντονα το στίγμα του στα αθλητικά δρώμενα του νομού  και της περιοχής γενικότερα. Για την προσφορά αυτή η Ένωση τον είχε ανακηρύξει επίτιμο πρόεδρο της.

Η νέα διοίκηση του ΟΑΠΝ στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τα σωματεία καλαθοσφαίρισης είχε βρει από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο του Νίκου έναν άνθρωπο με γνώσεις και προτάσεις για τη βελτίωση και την πρόοδο του αθλήματος.

Έσβησε όρθιος  στο χώρο που αγάπησε περισσότερο από κάθε τι. Άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στο αγαπημένο του  terrain του μπάσκετ, συμμετέχοντας μαζί με παίκτες του στο τουρνουά  3χ3  του Κλειστού Γυμναστηρίου της Λευκοπηγής.

Αγαπητέ Νίκο

Ας είναι ελαφρύ το χώμα σου

Καλό ταξίδι.


Η Πρόεδρος του ΟΑΠΝ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2016 10:21