Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 21:40

Η ΔΕΥΑΚ καλεί με εξώδικο της τον Γ. Μητλιάγκα να καταθέσει στοιχεία για τα όσα κατήγγειλε

                                                                                      ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

            Η Δ.Ε.Υ.ΑΚ. μετά τη δημοσίευση της επιστολής του κ. Γιώργου Μητλιάγκα με τον τίτλο "Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός- «Είναι πολλά τα λεφτά …Άρη»", αποφάσισε να του αποστείλει εξώδικη

πρόσκληση προκειμένου να της γνωστοποιήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι διαθέτει, πάνω στα οποία, προφανώς, βασίστηκε και συνέταξε την εν λόγω επιστολή, διατυπώνοντας και τις κατηγορίες που εμπεριέχει, προκειμένου να του απαντήσει αναλόγως.

            Ο λόγος που η ΔΕΥΑΚ προχωρά σ΄ αυτή την ενέργεια βρίσκεται στο ότι ο κ. Μητλιάγκας ουδέποτε της έθεσε επισήμως και αρμοδίως οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του.    

            Μέχρι να λάβει τα στοιχεία αυτά, βάση των οποίων θα αποφασίσει και τις περαιτέρω ενέργειες της, η ΔΕΥΑΚ τη μόνη δήλωση που έχει να κάνει είναι πως διαχρονικά λειτουργεί σεβόμενη απολύτως την κείμενη νομοθεσία και οι όποιες αποφάσεις της εφαρμόζονται αφού πρώτα κριθούν και εγκριθούν από τις υπερκείμενες αρχές και τους θεσμοθετημένους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Κάτι το οποίο συνέβη και στο θέμα που έθιξε με τα γραφόμενα του ο κ. Γ. Μητλιάγκας. 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 21:59