Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 20:18

Δυναμικότερη θα είναι η παρουσία του ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τη νέα χρονιά- Συνεδρίαση παράταξης & κοπή πίτας

Για μία περισσότερο δυναμική και άμεση παρέμβαση επί των ζητημάτων που άπτονται των εργαζόμενων και της Επιχείρησης, δεσμεύτηκε η

παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, κατά την συνεδρίασή της, το απόγευμα της Δευτέρας (30.1.2017) στην Πτολεμαΐδα.
Σε μία συνεδρίαση που βρήκε την παράταξη σε πλήρη σύνθεση, τα μέλη έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ η παρουσία τόσο του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε Παντελή Καραλευθέρη όσο και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Λευτέρη Αδάμ, έδωσε τη δυνατότητα να γίνει μία συνολική και λεπτομερής ενημέρωση επί των ζητημάτων που απασχολούν αυτή την περίοδο τους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, εργασιακά, συνταξιοδοτικό κοκ) τα ενεργειακά, την ΔΕΗ.
Έντονα εκφράστηκε, από τα μέλη της παράταξης, η ανησυχία-ανασφάλεια-αβεβαιότητα που εγείρει η κυβερνητική πολιτική η οποία –υποχείριο των θεσμών και συμφερόντων- ¨διαχειρίζεται¨ τις καταστάσεις με απολύτως σοβαρό και αρνητικό αντίκτυπο στον τομέα της ενέργειας, με τις αντίστοιχες αρνητικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους.
Η παράταξη, με αφορμή την κοπή της πίτας, εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους καλή χρονιά, δυναμική σε αγώνες (όταν αυτοί χρειαστούν), διεκδικήσεις και με μηδενικά νούμερα σε ότι έχει να κάνει με τα εργατικά ατυχήματα.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 20:23