Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 09:13

Σε ρητορική "Γραμματείας ΠΑΣΚΕ ΔΥ" η ανακοίνωση των συνδικαλιστών του Μαμάτσειου νοσοκομείου, διαφωνούν με την αξιολόγηση

φωτο αρχείου φωτο αρχείου

Έπειτα από 43 χρόνια μεταπολίτευσης στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, ορισμένοι χρειάζονται μαθήματα δημοκρατίας και καθορισμού του πεδίου αρμοδιοτήτων τους.

Η δοτή διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του «Μαμάτσειου» Νοσοκομείου Κοζάνης κα. Λιόπα Παναγιώτα,

αναζητώντας εναγωνίως ρόλο και διοικητικό λόγο στα πράγματα του νοσοκομείου, έφτασε στη σημείο να υπερκεράσει ακόμη και την ίδια τη διοίκηση.

Απαίτησε και εκβίασε πέρα από κάθε νομιμότητα οι υπάλληλοι που προχώρησαν σε αξιολόγηση να της παραδίδουν ιδιοχείρως το έντυπο και ταυτόχρονα την αξιοπρέπειά τους.

Οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα ποτέ τους δεν αρνήθηκαν την αξιολόγηση όπως διατείνεται με γκεπελίστικο τρόπο η κα. Γεροβασίλη. Η υπουργός αντί να αξιολογήσει πρώτα τις δομές, τους Γενικούς Διευθυντές, τους Διευθυντές και τους προϊσταμένους, αντί να καθορίσει περιγράμματα εργασίας, προσόντα και στόχους για το προσωπικό στην αρχή της χρονιάς, ώστε με την ολοκλήρωση να ακολουθήσει η αξιολόγηση όλων, προέκρινε ως Ναστραδίν Χότζας την αντίστροφη διαδικασία για να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία της τρόικας που καθύβριζε μέχρι χθες και συναγελάζεται μαζί της σήμερα.

Τόσο η κυβέρνηση όσο και διάφοροι πολιτικοί σαλτιμπάγκοι που ανεβοκατεβαίνουν στα κόμματα ως επιβάτες, μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης προσπάθησαν να ταπεινώσουν το σύνολο των εργαζόμενων στον δημόσιο τομέα. Κοντά σε αυτούς και διάφοροι «εισαγγελείς» του δημόσιου λόγου που αν διακρίθηκαν για κάτι στη ζωή τους, ήταν το βέτο που έβαζαν σε όποιον στεκόταν εμπόδιο στις επιθυμίες τους, ενώ έκρυβαν με μεγάλη επιμέλεια τους σκελετούς του αμαρτωλού προσωπικού τους παρελθόντος στα υπόγεια της κομματικής τους καμαρίλας.

Όλους αυτούς εμείς οι εργαζόμενοι στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο Κοζάνης τους γνωρίζουμε πολύ καλά.

 

 

    Ο Πρόεδρος                                                  Η Γεν. Γραμματέας

 

 

Ντέντης Δημήτρης                                             Σταμάτη Θεοδώρα

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 09:23