Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 09:20

To μήνυμα του Νικου Σαρρή που κέρδισε με ισχυρό ποσοστό τις εκλογές στο ΕΒΕ Κοζάνης

Αγαπητές, Αγαπητοί Επιχειρηματίες,

Ως επικεφαλής του συνδυασμού «σύγχρονο Επιμελητήριο» θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη εκλογική νίκη που μας επιφυλάξατε και την αυτοδυναμία που μας δώσατε με ποσοστό 52,38%

στην κατανομή των εδρών, 11 συνολικά. Ο επιχειρηματικός κόσμος του νομού Κοζάνης έκανε μία ξεκάθαρη επιλογή. Η νίκη αυτή πρωτίστως ανήκει σε εσάς διότι πιστέψατε στο όραμά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως αξίζει και σε όσους δεν καταφέραμε να πείσουμε για τις προθέσεις μας αλλά ενδυνάμωσαν με την ψήφο τους τον επιμελητηριακό θεσμό, αναμένοντας από εμάς έργα κι όχι λόγια. Οι υποδείξεις και παρατηρήσεις τους θα αποτελούν για εμάς σταθερά σημεία στην πορεία μας για ένα πραγματικά σύγχρονο Επιμελητήριο.

Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω και τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για τη στάση που τήρησαν καθ’ όλη την προεκλογική περίοδο αναδεικνύοντας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα των επιχειρήσεων τα οποία μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με συνεργασία και συναίνεση. Τα επόμενα χρόνια θα είναι χρόνια δύσκολα και μόνο με τη συνεργασία θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες δυσκολίες.

Πάνω από όλα όμως θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποψηφίους του συνδυασμού οι οποίοι πίστεψαν στο όραμά μου και αγωνίστηκαν γι’ αυτό. Οι φιλίες που σμιλεύτηκαν κατά την προεκλογική περίοδο αποτελούν για εμένα το μεγαλύτερο κέρδος όλης της διαδικασίας διότι χτίστηκαν σε στέρεες βάσεις για να αντέξουν στο χρόνο. Η δέσμευσή μου για κοινή πορεία ισχύει στο ακέραιο.

Από αύριο κιόλας ο χρόνος θα μετράει αντίθετα. Ούτε λεπτό δεν πρέπει να χαθεί από τον χρόνο που έχουμε για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας κάνοντας πράξη τις δεσμεύσεις μας. Στο τέλος της τετραετίας θα κριθούμε συνολικά για το έργο μας. Με τη δική σας στήριξη θα κάνουμε πράξη το όραμά μας αλλά πάνω από όλα θα αποκαταστήσουμε το Επιμελητήριο στα μάτια όλων. Το έχει ανάγκη ο θεσμός αλλά το έχουν ανάγκη και οι ίδιοι οι επιχειρηματίες.  Ξέρω πως τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Αλλά ξέρω επίσης πως έχουμε όρεξη για δουλειά και μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Νίκος Σαρρής

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 09:25