Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 15:00

Ο δήμος Σερβίων – Βελβεντού για την αποκατάσταση βλάβης στο δίκτυο υδροδότησης στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Αποκαταστάθηκε άμεσα από συνεργείο υπαλλήλων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού η βλάβη στον αγωγό ύδρευσης στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄. Το πρόβλημα στην υδροδότηση της Δ.Κ. Βελβεντού προέκυψε από το ΄΄σπάσιμο΄΄ του αγωγού λόγω πτώσης βαρέων υλικών (πέτρας-βράχου) που βρίσκονται στο σημείο της κατολίσθησης κατάντη του δρόμου

 Το συγκεκριμένο φαινόμενο επιβεβαιώνει τις ανησυχίες της Δημοτικής Αρχής για τα προβλήματα που μπορεί να προκύπτουν στην υδροδότηση του Βελβεντού εξαιτίας βλαβών στο συγκεκριμένο σημείο μετά την κατολίσθηση και τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στη θέση ΄΄Μπιτζινίσιος΄΄.

 Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δήμος Σερβίων–Βελβεντού το περασμένο καλοκαίρι, παρά το δύσκολο του εγχειρήματος, κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που είχε προκύψει και να προχωρήσει στην τοποθέτηση και σύνδεση νέου αγωγού που διέρχεται επιφανειακά της κατολίσθησης επισημαίνοντας ότι αυτή η παρέμβαση δεν δίνει οριστική λύση.

 Παράλληλα είχαν κατατεθεί συγκεκριμένες προτάσεις και ενέργειες που έπρεπε να ακολουθηθούν προς την  Π.Ε. Κοζάνης τόσο για την εξέλιξη των εργασιών που εκτελούνταν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσο και μελλοντικά με προτεραιότητα στην κατασκευή νέας γεώτρησης, ώστε ανάλογα φαινόμενα κατολισθήσεων να μην επηρεάζουν την ύδρευση του Βελβεντού.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 15:03