Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 23:09

Αποχώρηση του Πλακεντά απο τους ΑΝΕΛ - συνεδριάζουν την Κυριακή εκτάκτως ολες οι συντονιστικές του κόμματος στην Δυτ. Μακεδονια

Αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ το μέλος της ΚΕ του κόμματος Παναγιώτης Πλακεντάς μετά και την καταψήφιση της πρότασης μομφής της ΝΔ για το θέμα της συμφωνίας στο Σκοπιανό.

Την Κυριακή το απόγευμα με πρωτοβουλία που έλαβε ο κ. Πλακεντας θα συνεδριάσουν εκτάκτως όλες οι συντονιστικές επιτροπές του κόμματος των ΑΝΕΛ της δυτικής Μακεδονίας,  με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την επόμενη μέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας από την κυβέρνηση για το όνομα της γειτονικής χώρας. Σύμφωνα με ορισμένα από τα κορυφαία στελέχη των του κόμματος στην περιοχή, το θέμα του ονόματος ήταν ένας από τους βασικούς πυλώνες όπου κρίθηκε η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λένε από την στιγμή που παραβιάζεται η απουσιάζει αυτός ο βασικός πυλώνας δεν έχει νόημα η συνεργασία σε κυβερνητικό επίπεδο. Φαίνεται ότι στην συνεδρίαση της Κυριακής  θα τεθεί θέμα ομαδικής αποχώρησης μελών κα στελεχών από τους ΑΝΕΛ με αφορμή την αθέτηση αυτής της αρχής. Ερώτημα παραμένει ποια και πόσα στελέχη θα ακολουθήσουν ενώ πολλοί συνδέουν  την ομαδική αποχώρηση με την παρουσία ορισμένων εξ αυτών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με ψηφοδέλτια που θα στηρίζονται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το Σκοπιανό είναι μια καλή ευκαιρία σε αρκετά φιλόδοξα στελέχη των ΑΝΕΛ να κάνουν το βήμα που θα τους οδηγήσει στην η επόμενη ημέρα εντός φυσικά της δεξιάς πολυκατοικίας.

Ο κ. Πλακεντας φαίνεται ότι γνωστοποίησε τις απόψεις του στο πρόεδρο του κόμματος, του ζήτησε να αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση κάτι που δεν έγινε αποδεκτό και από’ότι φαίνεται το διαζύγιο των δύο ανδρών θα είναι βελούδινο. Ένας από τους στόχους    της ΝΔ με την πρόταση μομφής ήταν να εκθέσει η να αποδιοργανώσει το κόμμα του Πανου Καμμένου και από’ότι φαίνεται το καταφέρνει αρχικά τουλάχιστον στην δυτική Μακεδονία όπου οι απώλειες θα είναι σημαντικές.

Σπυρος Κουταβας