Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 11:44

Εικόνες εγκατάλειψης στην είσοδο του αεροδρομίου "Φίλιππος" της Κοζανης

Αυτή είναι η είσοδος του αεροδρομίου της πόλης! Αυτή είναι η είσοδος του αεροδρομίου της πόλης!

Είναι η κεντρική είσοδος του αεροδρομίου «Φίλιππος» της Κοζάνης. Τα χορτάρια παντού, στην είσοδο και τον περιβάλλοντα χώρο, σπασμένα πλακάκια, χορτάρια ανάμεσα στους αρμούς του δαπέδου.

Εικόνες που δείχνουν εγκατάλειψη, αδιαφορία, ωχαδερφισμό και διοικητική ανεπάρκεια των όσων έχουν αναλάβει να κρατούν σε λειτουργία αυτή την δημόσια υποδομή της χώρας.  Τι κοστίζει να καθαρίσει κάποιος τα χόρτα και να περιποιηθεί τον περιβάλλοντα χώρο και την είσοδο του αεροδρόμιο; Νομίζω σε επίπεδο δαπανών ελάχιστα χρήματα. Παρόλα αυτά δεν βρέθηκε αυτός που θα αναλάβει την πρωτοβουλία.   

Εν τω μεταξύ από αυτή την είσοδο του αεροδρομίου μπαινοβγαίνει η πολιτική αφρόκρεμα και ελίτ της πόλης, βουλευτές, περιφερειάρχης, δήμαρχος Κοζάνης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλο, που ταξιδεύουν αεροπορικώς με τα έξοδα πληρωμένα από τους φόρους των Ελλήνων πολιτών, αλλά ω! του θαύματος δεν τούς έκαναν  εντύπωση αυτές οι εικόνες. Τις φωτογραφίες μας έστειλε αναγνώστης του vetonews με την παράκληση να γίνει κάτι από τους αρμόδιους φορείς.

ΣΠΥΡΟς ΚΟΥΤΑΒΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 11:53